kbba

Latest Posts

.:: tak muat sudah::.

By 5:51 PM ,

Apa yang tak muat??? 

Baju Lin! tu memang banyak da tak muat sejak kahwin lagi. Hampeh betul la. Kahwin jer terus malas diet. huh!.

Tapi, bukan itu Lin nak cerita tapi, pasal Hafidh. Kalau bab baju hafidh memang banyak da tak muat. Sekarang ni, Lin tengah planning nak cari box untuk simpan baju2 dia. At least bakal adik dia nanti boleh la pinjam kan. 

Tapi bukan cerita ni jugak, tapi cerita Hafidh da tak muat duduk dalam baby carrier / baby car seat dia.  Actually since dia 3m da tak muat, tapi kadang2 tu, D tak leh teman Lin amik Hafidh, terpaksa gak la muatkan dia dalam benda tu. 
Sapa pula nak pegang dia bila Lin tengah drive kan. Kecian dia... 

muka macem...

cian dia.



Nanti, mummy kumpul duit beli yang besar ye.. tapi, mmy lagi suke dukong hafidh, sedap peluk. Lenguh pun tak pe... =D


with love
 .:: allene ::.

You Might Also Like

12 leave a massage here...

  1. Alahai..tak muat dah? hehehe..
    Erna plan nak beli baby car seat yang besar sikit nanti. sampai umur 2-3tahun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. better tu... yg ni sekejap jer boleh pakai...

      Delete
  2. dah plan nk ada bakal adik? ke dah ada dh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohohoh plan tak nak ada sekarang. tapi nak ada akan datang... ohohoh

      Delete
  3. Olow.. ciannye..
    tomei la hafidh ni..

    ReplyDelete
  4. wah... sudah plan mau bg hafidh adik :D

    ReplyDelete
  5. rasanya baby carrier tu ada 1 alas tuk newborn baby,kan? Zameer pon ada baby carrier cmni brand Anakku. since umo nk msk 4 bln tu mmg xleh guna dh alas tuk newborn tu, tp muat lagi utk ltk dia dlm carrier tu but without the 'alas newborn' tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun anakku... ada yek alas tu? tak perasan la... bnd orang bg ni, pkai jer... tak tengok btul2...

      Delete
  6. alolo..da tembam sgt duk dlm car seat tu...tp maintain comey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihihih.. harus la untie... jd poyos boy.

      Delete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo