kbba

Latest Posts

.:: V- Cool mummy bag ::.

By 11:30 AM ,

Bila dah nak gaji ni, mula la lin rajin mencari2 barang untuk menghabiskan duit kan... nge~~.
 sungguh tak bagus. Tapi, rasanya benda ni perlu untuk lin sekarang. Sebab!!!

- Sekarang si abang da jarang BF. Sebabnya susu sikit. Bila bagi dia, susu tak keluar dia akan menganas dengan mengigit. T___T 

- Bila nak bawa thermos, susu semua tu, tak ada bakul or bag diaper yang ada tak muat.

- Lin pakai cooler bag untuk letak susu hafidh and susu spare yang buat panas.  ( dasar mak sengal da) 

- bag tu besar da cantik. 

Bag ni, lin jumpa kat grupon kot. Tapi tak pandang pun. Entah la kat grupon berapa harga dia. Tak ingat. Sekarang sibuk asyik duk balek je gambar bag ni da tadi. adoiai.... nak beli ker tak??? 



 

cuba tengok banyak mana dorang leh sumbat dalam bag tu??? banyakkan. thermos pun boleh... 
Harga rm75 termasuk pos. Berbaloi tak??? ish... da gatal tangan nak keluar duit da ni. 

Warna hitam menjadi idaman kalbu. Merah tu terang sangat. nanti D tak nak tolong bawakkan.. :D 

Kalau ada mummy yang berminat nak beli leh la cuci mata kat sini ye. >> link <<


with love ♥ 
.:: allene ::.

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. cantik..tp akak anak dah dua ni,kalu berjalan yg amik masa lama mmg bawa bakul la,senang sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker kak? lin pun poning ni.. nak beli ker tak.. :D macam nak... macam tak perlu pun ye..

      Delete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo