kbba

Latest Posts

.:: good bye 2012 ::.

By 2:06 PM , ,

Alhamdulillah.. bernafas lagi... semoga bernafas juga untuk 2013. 


Tak sangka rajin gak update untuk entry penutup 2012 ni. Syukur, Tahun ni penuh bermakna. 

  • Lahirnya seorang hamba Allah, yang sangat comel. Dengan kehadiran si malaikat kecil ni, bertambah seri lagi rumah tangga kami. Ada juga pewaris Allah bagi kami.  >>link<<  
  • Hafidh Aryan di tahan ward pada usia seminggu kerana Jaundis. Masa ni hanya Allah yang tahu perasaan Lin bila anak duduk bawah lampu da kena cucuk sana sini.  >> link<< 
  • Selamat juga menyempurnakan majlis akikah untuk petera kami.Syukur sangat meriah dan sempurna majlis itu. >>link <<
  •  Selepas habis berpantang, kami sekeluarga bercuti di cameron highland semperna 1st anniversay wedding. Best memory. Celebrate anniversary with baby!! >>link<<
  • Di awal usia hafidh menjangkau 8bulan, 1 lagi kejutan untuk kami. >>link<<
  • Dan, perkara yang sedihnya berakhirla breastfeed journey untuk Hafidh. Sebab bila lin preggy, memang susu tak nak keluar, dan try pump sekerap yang mungkin, tapi, doctor said jangan paksa, nanti takut effect yang kat dalam perut. Kami redha, jika itu sahaja rezeki Hafidh. >>link<<
  • Dan yang terakhir, Happy besday tu my BLOG.... yeah... it 2 year today... 


with love ♥ 
.:: mummy lin ::.

You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. wah, tepat2 2tahun eh blog ari ni...happy besday blog...hehe

    ReplyDelete
  2. Kita lagi 3 hari anniversary blog...happy anniversary blog lin....semoga terus mencoretkan kisah2 menarik

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru..

    lya doakan moga semua impian ni dimakbulkan..amin

    ** selamat ulantahun blog yan ke-2

    ReplyDelete
  4. semoga perjalanan hidup lin di tahun baru ni lebih bermakna dgn kehadiran adik hafidh nanti..yey tak sabar nak tunggu baby baru,mest comey dan bambam macam hafidh jugak

    ReplyDelete
  5. sama la kita 2012 adalah manis dengan kehadiran anak...syukur

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday Home sweet home homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo