kbba

Latest Posts

.:: DOTs ::.

By 5:40 PM , ,

Titik.. tu la maksud dia... huhuuhuh

Actually lin memang kerja dengan UCSI Group. THen, UCSI ada project2 pembangunan nak buat. So, daripada dorang amik Interior Designer luar, better dorang setup new department untuk buat interior design. Selain buat proposal design baru, kami pun buat renovation UCSI. Senangkan. Tak payah nak fikir2 or hire orang luar untuk buat kerja. Kami la yang buat kerja untuk warga UCSI. 

Kerja kat sini memang agak bosan dari kerja sebelumnya. Sebabnya kat sini rules memang semua corporate. Dari segi berpakaian. Sebelum ni, g kerja pakai jean pun ada orang kesah??? tak de pun... huhu best tu. Tapi, di sebabkan office kami dalam bangunan university, parent datang bayar yuran, or ada open day... ada function, memang tak boleh nak pakai sakai2 la.. =D semuanya formal. 

mana 1 mummylin???
ni la rupa warga kerja DOTs. Sume muka poyo kan.. wakakak... nak wat cmner... Ha, tu ada sorang minah salehkan... dia bakal tinggalkan kami march ni. Tak pe la. Dulu Iranians, sekarang orang US. Actually best klu ada orang luar kerja sekali ni. Hari2 ajar dia makan makanan m'sia. ihihih 

nak tengok 1 lagi gambar poyos kami??? 


yang ni leh zoom in sikit kan... =)
 Walaupun da 2-3 orang juga yang bersilih ganti... tapi, hope keakrapan kami akan kekal. Jangan la ada yang menjadi duri2 dalam office ni. Kat sini lin paling lama kerja. Kerja da hampir 3tahun. Kerja stress tak seteruk dulu. Stay up jarang sekali. gathering memang selalu... tu yang best. Husband n wife masing2 pun kenal each other... hohohoh... walaupun kadang2 kita ada buat salah, sama2 tegur ok... =)

Untuk korang yang nak guna khidmat kami dalam ubah suai rumah ker, office ker, boleh la contact kami. (tetiba iklan... ) or like page kami, boleh tahu apa kami buat. Kat situ kami update semua kerja. 

You Might Also Like

0 leave a massage here...

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo