kbba

Latest Posts

.:: buku pink vs buku blue ::.

By 1:53 PM , ,

Dah nak masuk 6 bulan Mengandung baru la terhegeh2 g hospital buat buku. Jeles bila semua orang da Ada buku pink. Lin xbuat2 lg. huhuuh

20130205 hari tu, Lin pergi PPUKM untuk daftar. So konon2 leh dapat buku pink la. Tapi, lepas bagi Surat je, nurse tu interview sikit lebih kurang, pastu keluar kan buku Warna biru... Eh.. Da sama dengan buku Hafidh je. Hohoho

Bila balik, telek2 rupanya sama dengan buku pink, cuma buku blue ni, dorang ada cop PPUKM. Khas la konon... Tak sama dengan buku KK. Special sikit.

Next appointment 20130305. Amik mc je la terus, leh la pergi checkup kat clinic Puteri sekali. Tak payah pergi bnyk hari.

ni buku biru tu... sorry tak sempat edit, pakai crop je... :P


ni pulak buku checkup kat klinik dr. puteri


ni buku pink masa preggy hafidh...

You Might Also Like

15 leave a massage here...

  1. etty pun xbuat2 lg buku ni...malasnyelahi nak ulang check up2 ni..teringat betapa ramai n sesaknye kt KKIA dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la etty. tu yang g chechup kat clinic biasa je. huhuhu

      Delete
  2. akak, tanda hijau kat buku pink masa preggy hafidh tu kenapa ye? fai pgi tadi baru check up.. nurse letak tanda pink sbb berat fai below 45kg.. masa buat buku hari tu fai dh preggy 2 months, berat fai around 43kg jer..

    ReplyDelete
  3. dulu masa preg aisya pun dpt buku biru...hehehe

    apa color pun voley, asalkan ada rekod.erk...mmg nak bersalin kat ppum ke? husband takleh masuk kalau normal deliver

    ReplyDelete
    Replies
    1. syim... bukan ppum. PPUKM. ukm hubby boleh masuk... =D

      Delete
  4. lain pulak ek lin warna biru. itulah dah macam buku check-up kanak-kanak pulak.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hihih haah la mimi... teruk kan. tp b4 ni g checkup kat clinic biasa je.

      Delete
  6. Kalau warne biru ley gi spital kerajaan lain jugak tak..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure la aty. rasanya tak ad masalah kot. sbb isi dia sama je.

      Delete
  7. akak pun belum buat appointment bulan depan..hehe mcm tak sabar je nak pg check up

    ReplyDelete
  8. ooo...anak ke2 boleh ye masuk 6 bulan baru buat buku? hehehe...nk buat cenggitu gak la nti klu dah pregnant...

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo