kbba

Latest Posts

.:: kemaruk layan cerita bersiri melayu... no more korea... ::.

By 3:22 PM , ,

Fuuuhhhh.... =D 

Awal2 preggy je nak layan korea, sekarang ni, sibuk layan cerita "SEHANGAT ASMARA" & "ADAM & HAWA". Ketinggalankan.... uhuhu nak buat cmno, buzi plus umah lin takdo astro... 

Puncanya dari virus kawan sorang ni. Dia memang tak minat tengok cerita melayu. Tapi, sejak kawin ni, amboi, mood2 jiwang sampai. Asal tengok je, cerita kat lin. Apa lagi, lin pun nak join gak la. Memula tu, layan sehangat asmara je. Tapi, sebabkan cerita tu dalam TV lagi, Kena la tengok stop2 kan. Bosan giler nak tunggu, tak sabar OK. 

Lama2 tu, ada plak kawan cakap dia tengah layan cerita ADAM & HAWA. Siap bagi lin link lg. Apa lagi, lin pun tryla cari. Jumpa plak tu. heheheh. Tapi, lin tak leh tengok guna PC. Lin tengok guna IPAD. So senang la buat kerja sekali. Lagi pun cerita melayu ni, tak payah la nak mengadap betul2, dengar je da faham apa cerita dia. Hiiihhihih. 

Kalau cerita korea tu, kena tengok. Kalau tak, tak dapat baca subtitle dia. Ingat boleh faham?

ok, sekarang ni, masa type entry ni pun, lin sibuk layan cerita adam dan hawa... uhuhuh ohh... my aaron aziz & my adi putra... =) tetiba berangan kalau ada anak gegel nak letak nama adelia... terkenan sangat ngan adi putra tu.. heheheh... jangan gelak ye. tu pun kalau dapat gegel.

You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. i memula je layan pastu tak sempat huhuh...tak kemaruk sgt adi putra ..tapi suka aarona aziz....adam hawa dah khatam yeayyy no drama melayu fever

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihhihi drama melayu ni, kalau layan memang melekat... ihihi tu yang susah...

      Delete
  2. I am stick with korean drama.. haha

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo