kbba

Latest Posts

.:: Nursing Pillow ::.

By 11:00 AM , , ,

Pregnancy kali ke dua ni, boleh la completekan wishlist yang tak dapat complete untuk 1st pregnancy dlu kan. Antara benda yang lin teringin sangat adalah nursing pillow. =D 

Pada mulanya nak beli je kan. Senang. Tapi, sejak berjinak dengan online business, terfikir nak buat sendiri. Kalau rasa selesa dan berbaloi, boleh la jualkan... =P

So, lin pun google la templete untuk nursing pillow tu. Memang jumpa. Tapi, da lupa la link dia. Kalau korang nak google pun boleh... mesti jumpa punya. Kemudian, print dan sambung2kan semula. Simple. Lepas tu, korang beli la kekabu dan kain plain untuk buat pillow. Lepas tu, Boleh la beli kain cotton yang cute2 tu untuk cover dia plak. Simple. Tapi, kalau tak pandai menjahit tu, boleh la kot upah orang. Macam lin, lin upah mak.=D 

Nursing pillow ni, bentuk dia memang menarik. Function pun best. Boleh baut alas baby masa menyusu, boleh guna untuk support baby yang baru nak duduk. Boleh juga buat alas duduk masa dalam pantang. 

Masa Hafidh kena Jaundis dlu kan, Ada sorang akak tu, dia bawa nursing pillow. Macam2 dia buat dengan pillow tu. Masa tu la lin rasa bestnya kalau ada 1 kan. Lepas pada tu, lin memang nekad nak beli 1. 


Ni antara function yang boleh di gunakan dengan nursing pillow ni. 


Nursing pillow versi lin plak, yang siap baru la pillow togel. ihihihh



Yang ni plak versi Hafidh guna nursing pillow. 

Ok, kalau ada yang berminat, malas nak D.I.Y, boleh la beli kat Arts Touch. Sekarang ni tengah promo. 

Promotion Sale!!!

RM55 include postage

Available in April. Book now!!!
Nursing pillow without cover

Rm55 - Included postage

Nak tahu lebih lanjut... g kat page FB Arts Touch ok...

You Might Also Like

0 leave a massage here...

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo