kbba

Latest Posts

.:: playroom + bedroom + study room ::.

By 4:43 PM ,

Bila duduk apartment ni.. Bilik limited sikit. Nak buat playroom asing2 ngn bedroom memang tak la kan... So, mummy Hafidh pun Kira lump sum semuanya....:)

Bilik tidur Hafidh mmy guna katil queen je...sbb memang da ada pun katil tu. Tak payah nak beli baru. So nanti da besar leh tidur ngn adik. Kalau tak roboh lg la. Kalau da roboh, kena la beli baru... Huhuuh

Bilik tidur mmy ngn ddy dia jadi bilik persalinan baju je... Sbb sekarang ni,mmy tito kat bilik Hafidh gak. Sbb bilik mmy kecik cikit. Kalau Hafidh melasak, masuk plak Bawah katil Kang.

Bilik2 semuanya mmy tak cat lagi. Almaklum la... Busy memanjang...busy sambut kelahiran Hafidh, now busy sambut Hafidh... Bnyk kena Jimat tu. later2 baru deko k...



Ni katil hafidh... asal masuk bilik je, main lonjak2 atas katil dlu... uhuhuh
Buku2 hafidh pun bersepah... sibuk asal mummy kemas je, dia bukak buku... da sepah tak nak plak pegang buku...




Kat bahagian bawah, half place mummy buat tempat main hafidh.. tp time tidur, semua kena kemas dlu la.. klu tak, tido atas mainan la kami...




Ni plak penyangkut bag hafidh yang berlambak tu... mummy beli kat giant.. last item tu... murah plak tu,.. =)




Pintu bilik hafidh yang tak semengah... konon nak frame kan gambar masa besday hafidh tu.. tp susah plak cari size ni... tampal dlu kat sini la ye.. =)




Comel je anak mummy tito... tido atas tikar, kencing tembus pun tak pe... =)

You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. dari mula2 pindah nak deko playroom aisya tp malangnya sampai sekarang tak buat2 lagi... sebab barang banyak... hmm memang kena buat jugak la since aisya tido dah lasak.. + dia tak suka buai, so boleh la bagi dia main n terus tido dlm bilik dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu syim... buat je simple2... asal ada tempat main dan tempat dia baring2...

      Delete
  2. penyangkut beg tu bpe rnggit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik pingu... lin tak berapa ingat la.. rasanya dalam rm30 kot... beli kat giant je...

      Delete
  3. best la! berangan gak nk buat utk farish tapi duk dgn parents lagi...tunggu la duk umah sendiri nnti...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihihih tak pe nana... buat kat bilik sendiri pun ok... =)

      Delete
  4. anak2 akak lg le masih belum ada bilik sendiri lg, semua tido dgn akak lg,dah ada baby baru nanti baru la nak bg adam tido sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu kak... da 3 orang cmner nak tido sekali ngn akak tu.. ihihih penuh bilik...

      Delete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo