kbba

Latest Posts

.:: untuk ibu menyusu ::.

By 11:00 AM , ,

As salam...

Hi mommies...

Ramai lagi tak yang menyusukan anak?
Korang minat tak dengan barang2 nursing.
Lin ada 2 benda nursing nak jual ni.
Untuk member blogger, lin bagi special price gitew...


Lin jual RM50 untuk each item.
Tapi, untuk u olls.. yang member blogger ni, RM40 je.
Murahkan...
Ermmm... Banyak kegunaan bantal ni.
Lin lagi suka letak anak kat bantal ni, dia rasa macam kena peluk.
Kalau mengerengkan anak, lagi dia rasa macam kena peluk.
Masa kat hospital, semua orang dok cakap, bagus la bantal ni.
Harris elok je tidur.

ni gambar harris masa kt hospital masa tu.

Ok.
1 lagi benda nursing lin nak jual is Nursing cover.

Nak upload semua design kat sini macam malas je.
So, kalau uolls berkenan, leh tengok kat sini ye. >>link<<
Like like la my suam2 kuku page tu.
Korang pilih design, nanti lin check dengan tailor, design tu ada lagi or tak.

Rege pun.. rege kawan2 lin bagi.
Biasa lin jual RM50 include postage.
Tapi, untuk kawan2 ku sayang lin jual RM40 juga included pos.
Ermmm... ok tak?

Nursing cover ni memang sentiasa dalam handbang lin.
Senang je, lipat kecik sumbat kat dalam bag.
Material cotton. Memang tak akan semakkan handbag.

ni masa kat opis. Lin pump susu untuk harris.

peek a boo. Dont worry uolss boleh monitor anak.

ni ukuran untuk size nursing cover tu.

So mommies.. kalau berminat, boleh whatsapp lin. - 0192523932
Atau, nak lagi senang, boleh terus PM lin kat page Arts Touch.
Bagi tahu nama dan link blog juga ye.

Peace >_< v



You Might Also Like

0 leave a massage here...

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo