kbba

Latest Posts

Arts Touch maju setapak lagi

By 3:56 PM , , , ,

As salam...

Bermula dengan suka suki dalam berbusiness
Alhamdulillah dalam sedar tak sedar
Setapak demi setapak maju kedepan.



Memula hanya jualan masa bulan puasa.
Jual biskut raya.
Yang ada tak banyak.
Cuma tart nenas yang lembut dan gebu
Almond london yang sedap
Dan beberapa jenis kerepek yang segar dari Johor.

Semua tu, usaha my mom.
Dia punya resepi dan lin tolong promote sikit2.
Tapi tu la, lepas raya senyap la kan.
Lagi 1 nak pos memang tak boleh.
Semua hanya boleh COD
Nak kan hasil yang terbaikk.
Kalau pos, jahanamun la jawapnya...

Lepas tu, lin tambah item.
Since lin jatuh cinta dengan product nursing
Lin cari supplier yang jual nursing cover.
Dan lin jumpa. Kebetulan dari puchong juga.
Sehingga kini, lin memang amik nursing cover dari dia.
Semua design cantik.. kain yang selesa.
Siapa tak cuba memang rugi.
Lin pun ada 1 nursing cover dia.
Suka dan menjadi item wajib dalam handbag.




Nursing cover, bila kita match dengan nursing pillow memang owesome.
Sebab tu, lin ada bukak order untuk nursing pillow ni,
100% kekabu. Harga pun memang termurah la.
Tak dapat kat luar sana.
Cuma sekarang ni, Nursing pillow lin amik pre-order dlu. 



Minat nak buat cheesekut untuk husband yang gilakan cheese
menambah rezeki lin dalam jualan cheesekut.
Macam tak caya je, lepas pos few gambar kat IG
Ada orang order.
Cubaan menghantar cheesekut di sebuah cafe juga tak dijangka sambutannya.
Alhamdulillah setiap minggu jualan memang laris.
Tambah 1 item dalam business Arts touch lagi.


Alang2 berbusiness, amik lagi jualan barangan baby.
Tapi tak banyak. Sebab otak ni da serabut.
Kebetulan kerja agak sibuk kebelakangan ni.
Adalah sedikit barangan baby untuk cuci mata dan disekalikan dengan jualan barut dan bedung.
Walaupun sedikit kelam kabut, tapi alhamdulillah masih mampu buat.
Cuma, lin memang amik order lama sikit.
Tukang jahit ofcourse my mom.
Lin memang tak sempat.
T___T





Dan sekarang ni!!
Few item akan di update dalam business Arts touch.
Popia otak2 dan ayam pandan frozen.
Made in JB.
Yang ni, uncle D chefnya.
Lin cuma tolong jual dan amik untung sikit.
Nanti lin update picture kat page.

Kawan2, meh la like my page.
Arts touch 
Terima kasih pada yang dah like.
Jasamu di kenang kawan2.


You Might Also Like

4 leave a massage here...

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday Home sweet home homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo