kbba

Latest Posts

Keseronokkan memakai stokin SOKA

By 11:18 AM ,

As salam...

Alhamdulillah.. da 2 minggu pakai stokin ni.
>>link<< 

Panas??
Tak pun...
Tak selesa???
Tak juga...

Malah rasa sangat comfortable.
SANGAT ok!

Tak percaya? Kengkonon nak menipu?
Tak.. betul ni.. rasa happy je bila da pakai.
And paling suprise, my mom pun nak berhijrah memakai stokin gak.
Ingatkan susah sangat nak pakai kan.
Tapi rupanya senang je.
Lagi2 surrounding ramai da pakai rupanya.
Kita je tak perasan.

Student sini, seksi tak ingat.
Ada tu dulu, g kelas tak pakai bra uolls..
Pengsan aku tengok.

Tapi, dalam seksi2 ada gak muslimah yang sejuk mata memandang.
Bertudung labuh..
Nikab... berstoking.
Semua ada...
Sejuk je mata ni tengok.
Cantik je adik2 ni g kelas pakai macam tu.

Kita yang da jadi isteri orang ni, tertelan air liur bila tengok diri sendiri.
Allah...
Hidayah yang Allah bagi kat lin, berperingkat dan Alhamdulillah...
Syukur...
Lin akan terus mencari dan mengejar HidayahNya lagi.. dan lagi..
Insya Allah..
Sama2 la kita ye...

Stokin favorite lin is SOKA

my fav color. super best. skin color.    


Comel sangat ok. Kalau pakai tu tak panas.
Tapi tebal. Elok pilih tebal, sebab tak mudah koyak.
Kan kuku kaki tajam. Kalau pakai nipis akan koyak.
Colour ada macam2.
Lin beli kat IG.
Nama IG tu, Alquran4u
1pcs RM7 je... murah kan. 
Super best cakap lu...

ada macam2 color lagi.
 Errmm... bila da siap entry ni, bila baca balik rasa macam menunjuk plak... korang ada rasa macam tu tak?? nnt orang ingat lin tak ikhlas berstokin bila up entry macam ni. Cmner yek? niat nak share pasal SOKA sock ni ye... Semoga niat ku tak diputar belitkan ye.


OK tata...
Assalamualaikum... 

You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. murah la RM7..aritu beli kt gm RM10-RM13 cmtu..tq 4 the info dear..

    ReplyDelete
  2. sekarang ni pun tengah istiqamah nak menutup aurat... fully berhijab. husband n kawan baik cakap slow-slow... niat betul, ubah mana yg tak ubah dulu dan kemudian slow2 berhijab... insyaallah...
    semenjak dapat peluang ke2 hidup ni... rasa takut tak sempat nak ubah... sama2 lah kita ye....

    ReplyDelete
  3. dah beli online stokin soka ni.hr tu tgk hrga preorder murah gile.tp kena beli dozen.ape lg..belila. ni kna tggu la..tak sabar nak tggu sampai.hehe

    ReplyDelete
  4. Semoga terus istiqamah ye sis..
    Takpe sis..yg pntg niat lin kan..
    Tq for sharing

    ReplyDelete
  5. kita pun bila dah start pakai stoking nie rasa best...bila x pakai stokin rasa macam pelik...memang sekarang kluar rumah jer wajib sarung stokin

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum .
    Saya ada jual stokin soka dan kanik . Harga in shaa Allah murah . Boleh tengok di page saya facebook.com/OnlineShopNS atau ws saya 0174515487 . Boleh beli borong dan runcit

    ReplyDelete
  7. stokin soka pun saya ada jual. visit ig soka_your_style

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo