kbba

Latest Posts

Isteri dan dot..dot...dot... " temptation of wife "

By 4:54 PM

As salam...

Hai...hai...

Korang.. aku da terjebak ni...
terjebak dengan "temptation of wife" 



Korang la ni, bagi feedback cerita tu best la..
Hero hensem la..
Kan dah terjebak ni.

Huhuhu...
Tapi, dengar tajuk je pun macam best kan.
Memang dah lama lin tengok je iklan dia.
Last friday da terjebak wei...
Mentang2 la last friday kerja aku hanya nak final render 3D.
So, memang free.
Nak ngadap 3D tengah render buat apa kan.
So aku ngadap "temptation of wife" ni.

Episod pertama da sakit hati.
2,3,4 lagi sakit hati.
Macam tak nak tengok je aku rasa.
Tapi, aku nak tahu kesudahan gakk.
Last2 aku terus lompat episod 20.
Tak sanggup aku tengok pmpuan tu kena buli dengan kawan baik macam hantu tu.

Tu la, aku sanggup tak ada kawan dari kawan makan kawan.
Macam tak ada laki lain kat dunia ni.
Sibuk laki kawan gak dia nak.

Yang si suami ni pun sama je.
GATAL tak bertempat. Asal nampak sexy, rembat.
Da kenapa gatai sangat. Pelik la aku.
Isteri punya setia dan baik, sibuk cari yang gatal.

Isteri ni, nak sexy2 fikir maruah suami.
Tapi, perempuan gatal kat luar tu, tak tahu malu.
Itu yang laki tu nak?
Aiissshh.. papo je.

Tapi betul la para suami...
Isteri korang tu... * kena mention kang orang ingat laki aku plak*
kalau make up lawa2... tebal 3 inci.
Dress up sexy mexy...
Memang cantik. Tapi!!!
Sanggup ke korang share dengan mata2 lain?
Isshh.. Kalau sanggup tak tahu la laki jenis apa ni.
Huhuhu..

Senang cerita, kalau nak perempuan sexy cantik gedik dan manja,
Senang je.
Korang laburkan la duit kat isteri.
Bia dia pergi spa selalu.
Buat rambut.
Beli baju2 cantik...
Kan lagi berbaloi. Ni pergi labur kat orang lain buat apa.
Huhuhu..

OK... da abis bebel..

bai...bai...

isteri solehah mithali
- allene #imladiadie -

You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. Nk tgok tp xberkesempatan..
    Ramai sgt yg ckp sedap..lahai..mencik!

    ReplyDelete
  2. Alaaaaa x sempat nak layan cerita....huwaaaaaaa sedih tau...tv rosak kt umah...dkt sebulan tak menonton hehhehe

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak tgk pun. ramai kawan update kt fb best katanya. tsk

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo