kbba

Latest Posts

Azam Ramadhan su dan resepinya

By 2:28 PM , ,

As salam...

Tak sangka ramai gak yang suka tengok cerita azam ramadhan su ni. Macam lin, lin tengok pagi2 kat office. Episod semalamnya. Kalau nak tengok live memang tak la kan. Kerja. Cerita ni pula pukul 12.
TV3 tak ada ulangan macam astro. Tapi, ada TONTON

Korang create akaun kat sini, pastu tonton la. Bukan cerita ni je ada. Macam2 lagi. So, memang tak miss la cerita favorite kan.

Tadi, penulis scrip azam ramadhan su ada komen entry sebelum ni. Kat sini. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/07/azam-ramadhan-su-best.html dia siap bagi link kat mana nak dapat kan resepi dari cerita azam ramadhan su tu lagi. Aku dah tengok da. Memang best la. Kalau tak sempat salin masa tengah tengok, amik kat sini pun boleh. Senang sangat kan.



Ok, aku terasa mak mak sangat dah ni. Asyik fikir resepi... rumah... anak2.. Memang camtu yek bila kita menghampiri 3 series ni. Huhuhuh... Tua kejap.



Nak amik link ni http://www.ramadanraya.com.my/?page_id=1276Pnut korang copy la resepi banyak mana yang korang suka. Pastu rajin2 la buat yek.

Aku tengah tak sabar nak balik masak daging dendeng ni. Tapi, ni tak ada dalam azam ramadhan su. Aku jumpa kat FB. Esok kalau jadi aku update. =D

Tak jadi, aku diam2 je. Bahahah...

OK la. Boss dah mintak kerja. Kang tak balik plak aku asyik update blog je.

excited nak masak,
allene

You Might Also Like

0 leave a massage here...

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo