kbba

Latest Posts

Review - Baby blink skin care terbaik

By 11:22 AM ,

As salam..

Lama dah nak buat review ni. Tapi, asyik sibukkan hal lain je.. uhuhuhuh


Nak share sikit ni, pasal product skin care. Dulu aku tak pakai skin care yang proper. Aku just beli kat farmasi je. Tu pun tak 1 set.

Lepas pakai fereena, aku dah tak heran sangat dengan skin care. Muka glow dengan sendirinya. Kikiki... Tapi, bila stop fereena, Ya ampun, kusam gila kot. Aku stop sbb aku ada amik ASB, so komitmen tu dah lari. Huhuhu... Tak pe, itu masa depan. Kena la berkorban sikit.

Aku ada try 1 product ni. tapi muka naik jerawat!! aku memang jenis mudah berjerawat. Memang stress la. Dah 3 tahun tak berjerawat, tetiba naik mencanak canak. Nangis wei.



Pastu, ada sorang member ni jual Baby blink. Memula tu memang dah jatuh cinta. Tapi, aku macam serik la nak pakai. Takut lagi teruk. Tapi, aku still kena pakai gak untuk pulihkan muka aku ni.
Aku pun try.

Minggu pertama pakai aku dah rasa muka licin. Kat hidung pun licin macam lepas buat facial. Aku pun rajin la nak menenyehnya kan. Kata nak lawooo...

Muka makin cerah. Walaupun tak drastik, tapi aku masih boleh kekalkan penjagaanya. Itu yang penting.

Sekarang muka aku ok la. Tak kusam dah. Tak naik jerawat mencanak2. Kalau berjerawat pun time nak period je. Itu tak boleh nak elak la. Nak elak kena preggy lagi. hohohoho

Now dah ada yang limited edition pun. Yang ni lagi best. Size pun besar. Yang normal size, aku leh pakai 3 bulan tu kot. Yang besar ni, lagi la lama kan.


yang sebelum tu, muka naik jerawat. parut2 hitam masih ketara.
semasa pakai, muka makin licin. Parut pun surut.

Yang ni hasilnya. Aku jenis tak pakai foundation. Aku pakai cream siang dia je. Tapi, macam makeup tebalkan. Tapi tak ye. Muka ringan je.


So, untuk korang yang nak try, boleh la try. Korang boleh contact Wanni kat fb dia.
https://www.facebook.com/nurulhazwani.abdrashad?fref=ts



Sedikit info pasal baby blink limited ni.

BABIES LIMITED POWER DARLINGSS
✔ Lebih cepat kesan nya berbanding sebelum ini
✔ Bahan-bahan yg berkualiti dan terbaik dalam setiap krim
✔ Bau strawberry yang wangi yg melekat kat wajah
✔ DD cream yg terus meresap ke dlm kulit tanpa rasa melekit
✔ isian lebih penuh dan banyak dari sebelum ini
✔ Penggunaan 1 bulan - 1bulan 1 minggu
✔ Kesan seawal 2 minggu **bergantung pada keserasian
✔ Sesuai semua jenis kulit
✔Berkesan merawat parut/kulit kusam/jerawat/jeragat
 

1 SET MENGANDUNGI:
✿ Sabun Vanilla White (110 G)
✿ DD Cream ( 20GM )
✿ White Cream ( 20GM )
✿ Strawberry Serum ( 30ml )



Wanni MrsZaki 0194287384

sekian, 
ikhlas dari aku
allene

You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. Harga mcm mna? Lya pom x berani nk pkai produk2 skincare ni.. tp sjk eksiden aritu kulit lya truk+jerawat.. last2 tpksa cari gak produk nk rawat semula.. sblm ni mmg pkai safi je.. skarang lya pkai dnars skincare. Alhamdulillah.. makin pulih.. walaupom lmbt .. xpe .. sbb dia merawat

    ReplyDelete
    Replies
    1. lya harga mmg murah... lin beli sekali pos 89. tp ada kawan kata lg murah dr tu... huhuhu

      Delete
  2. Muka Allene nampak lebih berseri & licin. Alhamdulillah.... :D

    ReplyDelete
  3. Saya menjual product babies blink dan pelbagai lagi dengan harga mampu milik sempena year end sale..jemput tengok di instagram saya Hidayahconcept.. babies blink RM45 ringgit sahaja.. 😁 thanks you

    Whatsapp 0174318907
    Assalamualaikum..

    ReplyDelete
  4. Yup betul tu..produk babies blink 5 in 1 yang saya pakai skrg sgt terbaik kesannya..pori2 kulit makin mengecil..kulit pun makin cerah.Parut jerawat dah makin pudar yeayyyy.

    Skrg ana pun jual Babies Blink dan Bb coffee sebab sangat2 berpuas hati dengan kesannya yg awesome..!! SMS/Whatsapp ana di 016-9371043 segera untuk harga promo super murah heheh.

    ReplyDelete
  5. Babies Blink Set 5 in 1 RM 25. Wsap 01133509290. Lagi bgus minum dengan bb coffee/choc Rm20 .. utk kesan terbaik sila detox dulu ~ i.Allah pasti berkesan!!
    order lebih 3 item boleh dapat lagi murahhh ! n fyi datin nk stop kn BB ni .. so cepat2 grab okehh :D

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo