kbba

Latest Posts

Rindu awak 200% - best sangat ker?

By 4:12 PM , , ,

As salam...

Korang.... mesti ada yang kemaruk teruk dengan cerita ni kan.. kan...
Hahahah
Very the typical women tau!!!
Like me... lalalala







Aku tak malu nak mengaku suka cerita dongeng macam ni.
Aku memang suka berangan..
Lagi bila baca buku.
Hohohoh...

Baru hidup terasa indah.
Pandang laki sendiri pun terasa hensem macam zill Faezrul dah..
hahaha
Apakah???

Laju2 aku naik lif nak on tv tengok cerita ni.
Handbag, stokin semua buka depan TV.
Agak2 aku tercari cari remote tu, anak aku tolong ulurkan.
Bagus tak?? dorang dah tahu apa mummy dorang cari.

Cerita ni, kalau kita conclude kan dia, sama je dengan cerita2 lain.
Cuma jalan cerita dan cara penceritaan dia lebih menarik.
I is suka la tengok abang sado tu belakon.
Tak sangka plak dia boleh bawak watak suara seksi tu.
Pfffttt...
Dosa banyak tengok cerita ni oiii....

Sengeh sorang2. Lagi2 bila dah episod hujung2 ni.
Dah macam aku plak mabuk kepayang.

Si armel aisya tu, pun pandai gak berlakon.
Memula benci tak ingat aku kat dia..
Lama2 ehh..eh... somel la si ayda jebat ni..
Siap google lagi, siapa dia si ayda jebat.
Rupanya bekas pelajar AF.

Sorry la.. aku tak minat AF ni.
Bila dengar suara ayda ni, idok la sedap..
Tapi, bila nyanyi lagu hindustan oiii.. sejibik suara dia..

Tahniah... 
Cerita ni tak nampak kekok...
Bagus macam cerita love you mr arrogant
tak macam cerita2 lain.
Hancusss...

Tapi kan.. tak sangka.. watak romantik zul tu betul2 menjadi...
Di tambahkan pula watak ayda yang melayan manja dan romantik zul.
Cakap bisik2... pandangan yang mengoda...
Amboi.. korang betul2 amik feling yek bila belakon..
Something sungguh.

Apa2 pun good job to all yang terlibat.
Clap..clap...
Bukan aku je mabuk kepayang nengoknya..
Adik ipar aku pun join oitt..
Dia pun tak sabar nak balik tengok cerita ni.
Hancusss...

ok la bye...

aku peminat cerita adaptasi,
allene



p/s: tak sabar tunggu buku ni sampai.. aku nak baca. Feling lain sikit dr tengok TV ni,

You Might Also Like

1 leave a massage here...

  1. besttttt sangat,,
    part xleh lupa
    **pokok beras,,,
    **kejar swan
    ** eyhh,,,apa tu?? a ahhh..ape tu.. kenal pacat tak??

    adoiiiii

    cuma ending je..biasa2.. xleh lawan love u mr arrogant..dr awal hingga akhir, tersusun je citer

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo