kbba

Latest Posts

Fenomena Ayam pandan Arts Touch

By 12:20 PM , , , ,


As salam...

TQ semua yang order ayam pandan...
Korang sangat supportive tau.
Terharu....

Rata2 rakan blogger yang beli, buat review...
Terus iolls punya order bertengkek tengkek...
TQ so muchhhhh....
Jasa kalian di kenang...

Mana yang belum try meh la try.
Whatsapp je allene - 019-2523932
Atau, nak senang mana yang dah like page Arts touch tu, PM sahaja.
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch
Atau mana yang dah frenz kat FB lin, pm kat FB Noraslin tu ye.
Order pakai hujung jari je sekarang.
Jimat credit HP tak perlu calling2.






Free delivery area Cheras/Puchong dan Putrajaya.
Penghantaran dilakukan pada hari Sabtu dan Ahad sahaja.
Tetapi, area Cheras hari2 pun boleh. COD Starbuck Taman Connaught. 

Kenapa pilih ayam pandan frozen dari kami???


  • Mudah untuk masak bagi ibu2 yang bekerja
  • Kos yang berbaloi dari kita buat dan masak sendiri
  • Rasa yang enak, tak pedas sesuai untuk semua golongan.
  • Di hasilkan dari seorang Chef (resepi sendiri)

Jadi.. apa tunggu lagi. Meh order ramai2.
Sapa nak borong???? 
Sila Whatsapp untuk maklumat lanjut ye. 

Antara review dari sahabat yang dah mencuba Ayam Pandan Frozen Arts touch. 







yang ikhlas,
Allene


 photo watermark.png




Cerita hot n spicy

1- Gambar paling kelakar di abad ini
2- Romantik tak bertempat
3- Cafe kawan aku top 20 tu... muda2 lagi dah hebat
4- Baca promise orang memang lawak2 semuanya


You Might Also Like

13 leave a massage here...

  1. best memang tak tipu.. sama2 lin :)

    ReplyDelete
  2. terus repeat order 2 kotak lin...hahahaha...terbaekkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aeen... jgn lupa jnji kita wekend ni.. hihihi

      Delete
  3. nak beli pekasam daging yatie dulu.
    pastu baru try ayam mu.
    dlm pantang leh mkn ke ni lin?
    buat stok pantang best ni.
    sekaligus leh promo baekkk punye kihkihkih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihhiih rasanya boleh je micha.. as long ko tak gatal la bila makan ayam... tp better tunggu after 1month br makan ayam... ihihih pape whatsapp ye...

      Delete
  4. pernah try yg frozen beli kat pasaraya jer tapi bau pandan terlampau kuat. asben tak nak makan padahal dia yang beli. yg beli tu sebab dia pernah try makan kat penang katanya sedap. sekali beli yg kat supermarket rasa macam pelik sikit. Maybe kilang kot kan berbanding yg handmade...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu suria... kalau dari kilang kita tak thu process dia macam mana. tp yang lin punya dr kilang gak.. tp tak besar pun. kilang kecik2 je... ihihih tempat pemprosesan.

      Delete
  5. Cite kat mak pasal ayam pandan ni.
    Tapi, mak tau dulu dah..
    Padahal dok rumah je..
    Tapi, up to date.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihihih mak skrg jangan main2... ihihih

      Delete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday Home sweet home homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo