kbba

Latest Posts

Orang berbudi kita berbahasa

By 12:00 AM , , ,


As salam... 

Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi, kita merasa...
Ececehh... 
Betul ker ayat aku tu cikgu??
Huhuhu.. anak murid dah tua. 
Main agak2 je. 

Hari tu, aku ada join G.A dari kak Mia Liana. 
Alhamdulillah.. ada rezeki MHA kat situ. 
Dapat 2 bugslock .
Cukup untuk 2 hero aku tu.. .
Memang dah rezeki kan. 

Masa aku tengok nama aku tersenarai, punya la suka. 
Lama dah aku join2 G.A ni, jarang ada luck.
Ni, ada luck plak. 
Alhamdulillah... 
TQ kak mia... TQ X-cube


Hari Isnin aku bg info kat kak mia.
Hari selasa, aku dah dapat hadiah tu. 
Cepatkan??
Aku pun tak sangka cepat plak dapat. 
Paling lewat Rabu la patut aku dapatkan. 

Semalam lepas solat, aku receive whatsapp dari unknow number. 
Sekali dari pihak X-cube. 

Dia nak tanya pasal address aku, sebab katanya dalam web pos laju yang dia check, address yang aku bagi no coverage.
Gila apa pos tak cover University kat sini... 
Rupanya pos laju tak update dorang punya sistem.

Aku suka cara dorang bekerja. 
At least dorang follow up samada received ke tak ke tangan customer. 
Bagus kan. 

Nah aku siap snap coversation dengan pihak X-Cube tu. 



1

2

3
Baguskan... 
Semoga rezeki X-cube ni lebih murah dapat staff bagus macam ni. 

Ok 
Harini aku nak menghantar ayam pandan... 
Sapa nak order Whatsapp ye. 019-2523932



You Might Also Like

9 leave a massage here...

  1. tahniah dapat menang hadiah.. lepas ni boleh lah join peraduan besar2 kat shopping compleks ke kat memana ker... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah... kalau ada rezeki, apa salahnya cubakan.. =D

      Delete
  2. Mommy Allene...tahniah!
    Rajin sgt join GA...julia dh lama x join...dok bz buat entry throwback tak khatam2 lg hahahha...bugslock tu bagus ju pernah beli dulu...sesuai utk anak kalo pi outdoor

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jue... saya tingkatkan follower bila join ga ni.

      Delete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo