kbba

Latest Posts

Bawal atau Shawl

By 4:17 PM , , ,

As salam...

Hye korang.
Mintak sedikit pendapat please.
D, a.k.a husband aku, kata...
Dia prefer aku pakai tudung bawal dari Shawl.
Aku suka pakai shawl.
Walaupun berbelit, tapi aku terasa remaja gitu..

Tapi, dia kata, bawal better.
Apa pendapat korang yek?
Sekarang aku dalam usaha mempelbagaikan koleksi bawal.
Tapi, bukan Aidijuma la..

Aku tak mau la cari sama macam kegilaan ramai.
Dah macam fareeda dah virus AJ ni.
Aku prefer tudung kat SBU.

Tak femes pun SBU ni, tapi aku suka coraknya yang simple.
Macam AJ, banyak sangat corak serabut.
Huhuhu...




Ni gambar bila aku bershawl
Nampak mok2 sikit.. Tapi, aku rasa selesa.



Ni berbawal. Tapi, aku rasa macam tua.
Tu pun aku tanggalkan spec.
Kalau pakai spec, tak confident je aku rasa..


Ke, aku je yang rasa macam tu.. huhuhu

Ok la.. kalau xde yang membantu pun xpe..
Saje je...
Leh pos gambo selfie.

Tapi, orang kata, pos nak tunjuk kat sapa??
Errkk.. selfie bini orang pun dah jadi isu sekarang kan..
Tapi, betul gak. Nak tunjuk kat sapa???

Hari2 aku selfie whatsapp gambar bg laki aku je la..
Wakaka.. bg dia muntah ijau.
:P




You Might Also Like

14 leave a massage here...

  1. kalau saya kak minat lagi perempuan bertudung bawal

    ReplyDelete
    Replies
    1. parihh... mu biar betul?? nampak sopan yek? ihihi ok dik noted.

      Delete
  2. 2 2 pun ok lin. Variety kan kedua2 koleksi bawal dan shawl mu. ;)

    Pasal post selfie tu. Ermm. Entah lah kan. Bila Yt baca tu, Yt ok je dgn statement asal. Tapi org yg share tu agak annoying. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ku pun fikir gitu gak yati... ok noted.

      annoying kan... uhuhu sentap sangat

      Delete
  3. Nampak sweet n muda pula tanpa spek dengan bawal..

    ReplyDelete
  4. mmg nmpk bawal lg sesuai. ye lah pompuan kan.. kadang2 nak nampak kelainan jugak ber shawl.. akak pun sama laa alene.. wpun x sesuai dgn muka yg bolat ni nak jugak bershawl..

    ReplyDelete
  5. cer pakai lens lin.. ciknaa rasa sbb spek kot.. hee.. ampun2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuhuh.. nak beli spek br tak mampu lagi ciknaa... uhuhhuuh lens malas susah nak jaga.

      Delete
  6. Kadang2 nmpk pakai bawal pon cantik gak..maybe sbb husband da terbiasa nmpk lin pakai shawl,tu yg dia ckp pakai bawal lg ok..ape2 pon,pelbagai kn.mggu ni pakai bawal,minggu dpn pakai shawl:)

    ReplyDelete
  7. Shawl kak.. Memang nampak muda . Hihi

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo