kbba

Latest Posts

AJrian - Aku dah kena racun berbisa

By 9:32 AM , , , , ,

As salam...

Morning all
Salam jumaat.
Alhamdulillah masih bernafas.
Sihat dan cerdas.
Jumaat ni, banyakkan berzikir ok.
Semoga kita semua diberkati-Nya.

Ok.
I is kena racun dah..
Racun yang berbisa..
Sakitnya tuh di sini.
Sakit.....
*mood nyanyi*



Aku jatuh cinta sama Aidijuma.
Lols..
Memang berhantu ok.
Harga AJ ni, memang ok la.
Tak merepek sangat.
Tapi, kalau korang cari yang susah dapat tu memang harga merepek.
Toksah la buat kerja gila.
Beli tudung sampai harga 1k ye.
Beli yang RM10 sudey..

Aj ada beberapa label.
White label -RM10
Black label -RM33
Blue label -RM20
Green label -RM15
Pink label -RM14

Murah je kan.
Yang jadi mahal, bila kita beli kat reseller.
Logic la mahal sikit sebab dorang tolong beratur untuk kita.
Pada aku tak kesah sangat la.
Tapi, jangan la sampai harga melambung.
Tak patut la kan.

Sofar aku dah ada 7 helai kot.
Alahai.. sikit je.
Tapi tak pe, sikit2 lama2 jadi bukit.
Lalalala...

omey tak AJ kita... lalalal
Aj yang kat gambar tu kan, aku kena soal siasat ngn D.
Apsal LOVE besar la...
Kenapa ada tompok2 la...
Pastu geleng2 kepala...
Hahaah

Aritu aku tanya dia kata ok je..
Nak beli belilah.
Now aku dag jadi kedek bila nak belanja lain.
Asyik fikir nak simpan utk novel dan AJ je.
Ha...

Gambar tu, aku pakai green label.
So, rege RM15 je.
Kalau beli kat SBU rm25
Kain licin, susah nak bentuk.
Aj keras dan mudah bentuk.
Ahakkk~~

Bye.

Eh... hijab pin by mommylin dah restock banyak...
so, korang leh tengok kat IG iolls atau FB ok.

https://www.facebook.com/MommylinLoveandCare
https://instagram.com/allene_typicalmommy/


You Might Also Like

9 leave a massage here...

  1. murah2 je rupanya harga sbnrnya dia ek..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. lawanya. sheila ada selai je AJ black label. hahaha sebab pemalas sungguh nak iron. black label is the besttttt, hehehhee

    ReplyDelete
  3. husband mimi pun mcm tu jugak kalau beli barang.
    kenapa mcm ni.
    kenapa mcm tu..
    hai la suami..
    mcm buat tapisan pulak.. hahaha

    ReplyDelete
  4. teringin nak beli AJ nie kak. tapi taktau nak beli kat mana. :D

    ReplyDelete
  5. harganyaa murah2 AJ ni ekk.. kawan jual mahal tak tau laa pasal apa...

    ReplyDelete
  6. hahhahaha dah terjebak ke lin..aku dah pencen dah...btw comel ko pakai color pink tu

    ReplyDelete
  7. cntik tdung AJ ni kn
    mmg bisa kalau kne rcun ..hihi :)

    ReplyDelete
  8. kita pon dh beli 4 dah.dok tengok hat lain2 gak tp dok nak beli xnk beli...hahaha...bila pkai AJ nmpk muda 5 thn...hahaha

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo