kbba

Latest Posts

Restaurant Top Steak House sangat menghampakan

By 11:07 AM , , , , , , ,

As salam...

Morning korang.
Sihat?
Aku sihat.. makin booolat.
Huhuhu...
Sebab makin malas dan makan banyak.

Kecewa.. sangat dengan 1 restaurant ni.
Area sg.besi.
Design interior memang lah ohsem dah.
Tapi, food taste hampehhh...

Hari Rabu haritu, balik kerja, aku ada delivery popia otak2 kat area desa tasik.
Balik tu, jem la tersangat.
So, we decide nak pergi makan dulu.
Tanya D nak pizza ke nak western.
Bini mood baik nak belanja makan ni.

So, D choose western.
Aku kecewa sikit la.
Sebab dulu pernah makan, dan rasa nya tak sedap mana pun.
Best lagi makan kat secret resepi
Tapi, dah suruh D pilih, ikutkan aja la..
Dia mesti terbayang2 kambing la tu...

Bila sampai, memang tak ramai orang.
Kat situ, surau pun disediakan.
So, tak ada la nak terlajar magribkan.


sebab tak ramai orang leh kami selfie


budak ni, mana tahu diam

Order dan tunggu sekejap je makanan sampai.
Ada bagus disitu.
Air aku order mango.
Rasa manggo tu, tawar.
Tak pe la. Elok utk kesihatan.
D order laici. Standard la kan.
Laici dari tin.

Makanan aku order mushroom soup dan garlic bread untuk Hafidh dan harris.
D, order lamb chop kot...
Aku plak chicken golden. ala chicken cordon bleu.

Tapi rasa memang semua out.
mushroom soup ada letak daun saderi.
Aku memang tak suka.. huhuhu tapi tak kesah bukan aku punya...
Lamb D, sos dia kata tak sedap. Daging pun kecik je.
Aku punya paling hampehhh la aku rasa.
Ayam KERAS..
Cheess SIKIT
Isi ayam DAH TAK SEDAP (tak tahu berapa lama dia simpan)
sos paling tak sedap pernah aku rasa. MASAM sangat.

Masalah dia dah curah kat ayam tau.
Kalau tak, aku boleh je request nak cili sos botol dengan mayo.
Ni, dah berendam macam mana aku nak makan.
Aku makan sikit je.
Pastu aku habis kan funfries.
Memang mood swing terus pastu...
FRUST!!!!





You Might Also Like

9 leave a massage here...

  1. awk x gtau dorg ke mknn mcm hampeh?

    ReplyDelete
  2. Hmm...tula..skg byk sgt kedai mknn western yg xsdp.huhu

    ReplyDelete
  3. huhuhu..mmg frust mcm tu....daku pnah mkn kt kdai tp x sdap..last2 balik umah masak meggi je..lg sdap..hahaha..

    ReplyDelete
  4. Ermmm mmg sakit ati klu gi makan tempat camni...spoil mood!

    ReplyDelete
  5. kalau makan restoran macam tu rasa sebelum balik nak simbah minyak kemudian bakar je kan? kalau dah semua tak sedap.. motif buka restoran cecantik

    ReplyDelete
  6. alahai..mmg frust lah kalau camtu dah lah perut tgh lapar kan...ok..black list!!

    ReplyDelete
  7. memang frust..nak2 tgh lapar...patut kena komplen sikit...

    ReplyDelete
  8. ha;a kak. saya ada merasa dekat top steak house tu.. memang kecewa jugala... dengan keciknya.. harga bukan main. hmmm... lepas ni mmg x g dah

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo