kbba

Latest Posts

Homemade food - Macaroni Cheese

By 4:00 PM , , ,

As salam...

Petang korang. Petang2 ni, kalau lapar, mula la terbayang bayang menu yang sedap kan. Biasanya untuk minum petang, lebih kepada western kan. Mula la roti ker, lasagna ke... Macaroni cheese ke.
Haaa... Aku nak share homemade macaroni cheese, lasagna yang terbaik.

Eh. Ini bukan review berbayar tau. Ini review dari pembeli. Review jujur. Sedap dan sangat puas hati. Aku dah selalu tau makan lasagna. So, bila ada orang jual, aku malas la nak try benda yang dah selalu makan. Aku try macaroni cheese. Rasanya.........












Ya ampun.. sedap. !!

Masa makan tu, time petang2 gini la. Aku amik bahagian kiri, husband kanan. Makan punya makan, aku tak sedar dah nak habis. Boleh pulak laki bini ngadap tanpa rasa diri bersalah makan tak ingat orang belakang. Anak2 aku ler sapa lagi kan. Budak pun suka. Hafidh aku suap je, mintak lagi. Adeh.. dah la aku beli sikit. Nyesal tau. Huhuhu.

tengok je dah kecur kan

ada 2 size, besar dan kecik
Kalau korang berminat, boleh la order dari sahabat blogger juga. Kak Ameris ini link blog dia. Segala info no phone, rupa harga boleh tengok kat sana ye. >>link<<

Apa yang aku leh janjikan korang tak kan menyesal order. Bahahah...

mommy suka makan,

mommylin


You Might Also Like

10 leave a massage here...

  1. wah............tahniah!!dah berdot.com :) fuh..kak amy punye baked macaroni memang tempting habis..sbb jauh je ssh nak order..huhu

    ReplyDelete
  2. Ya Allah.. tq sgt2 allene.
    Jeles allen dh berdot com

    ReplyDelete
  3. sedap! mmg sedap.. terpandang komen kak mimah baru perasan dh berdotkom orang tu..amboi sangat.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. wah..tergoda tau...saya pun suka lasagna dan macaroni cheese..lagi2 kalau orang yang buatkan..hahahaah

    ReplyDelete
  5. wahhhhh.. sedapnya tengok! saya dah lama teringin nak makan macaroni cheese. nak wat lagilah malas. ni kompem kena beli ni! :D

    ReplyDelete
  6. sedapnya.. kecur air liur. tak pernah lagi makan macaroni cheese. memang teringin sangat-sangat T.T

    ReplyDelete
  7. zizie pernah buat sekali 3 tahun lepas.. sedap kan... aiceh. sendiri masak, sendiri puji. hee.

    ReplyDelete
  8. Welcome to dot com family dear....berapa web hosting setahun dear?

    ReplyDelete
  9. wah dah tukar la ke dot com...kayrul pun suka lasagna kak amy..sedapppppp...lepas nie klu nak order pun terus nak ambik yg besar...hehehe

    ReplyDelete
  10. nyummy tgk gambar menyelerakan :)

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday Home sweet home homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo