kbba

Latest Posts

Mencerahkan kulit dengan cepat tanpa pengelupas

By 11:47 AM , , , , , ,

As salam...

Lately ni, ramai PM tanya Allene pakai product muka apa?? Huhuh bukan nak bangga, tapi alhamdulillah. Akhirnya jumpa product mampu milik dan sesuai dengan kulit.

Selalu beli product cepat stop sebab seriosly tak mampu nak sambung beli. Walaupun tahu, ianya berhasil. Tapi kalau dah tak ada duit macam mana nak belikan. Redha dan pasrah la. Pakai je apa yang ada.

Hujung tahun lepas aku try 1 product ni. Serious nampak perubahan. Aku teruskan pakai. Masa tu beli harga bawah RM100. Kira mampu lagi la. Dan bila semakin serasi, aku dah jadikan rutin setiap 3 bulan mesti beli. Set product yang aku pakai tahan sehingga 3 bulan tau. Hanya certain item je habis dulu. Tapi, now dah ada yang jual loose item.

Dulu masa memula pakai aku ada review kat sini >>link<<





Now alhamdulillah aku dah pun jadi penjual product ni. TQ sangat kat suplier yang banyak membantu. Untuk dropship pun ada. Korang leh PM aku kat FB page ye. Mommylin or Arts Touch.
Harga mampu milik insya-Allah

Baru2 ni, ada member PM bagitahu dia kerja site, so kulit burn. Aku pun sarankan pakai product ni. Dan Alhamdulillah dalam masa sebulan, banyak perubahan.

mommylin testi bb

Kalau customer di atas teruskan pemakaian product ni, insyaAllah mesti makin cantik.


Jom cuci mata gambar product pula.







Ok semua item di atas available ye. Tapi, hot item cepat sangat sold out. Please check dulu stock before bank in payment. Tak nak ada masalah lain timbul.

Harga set Babies Blink untuk bulan ini RM55.
Untuk tempahan whatsapp 019-252 3932

Sekian.




You Might Also Like

9 leave a massage here...

  1. aah nampak cerah
    bgs utk mereka yg pasang hajat cerahkan kulit

    ReplyDelete
  2. terima kasih kunjung blog kita..ni datang buat lawatan balas ☺

    ReplyDelete
  3. nik smpi skang xsmpi hati lg nk selfie,,.. hahaha.. kena cuba ni produk yg lin pki

    ReplyDelete
  4. Bestnya...bestnya..nti blhls try kot..hehehe

    ReplyDelete
  5. Wah, baguss eh. Boleh kalau nak putih lepas ni. hihi

    Mommy, jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
  6. Salam Allene..T/kasih singgah ke blog kak atie yer & salam kenal

    ReplyDelete
  7. Produk ni memang sesuai ngan mommylin.. teruskan pakai, pasni makin glowing la..

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo