kbba

Latest Posts

Pavlovarara - Cair di mulut

By 4:00 AM , ,

As salam...

Korang meh aku nak share tempat beli pavlova yang sedap dan cair dimulut. Eh.. Ini bukan review berbayar yek, tapi review ikhlas. Cerita yang ada semua betul tak tipu.

Masa gathering GBSB, rara ada bagi rasa pavlova dia. Memula aku makan, ermmm.... kali kedua... ermmmm.... serius, aku tak jumpa yang sedap.. asyik nak makan je... lols... *nampak tak permainan aku tu* Dan sebenarnya ianya memang kena sangat dengan tekak aku. Yelah. Makan tak sedar, dah cair dalam mulut. Makan lagi.. lagi.. lagi..



Kalau korang nak beli or rasa, beli banyak sikit ye. Kalau beli sikit ermmm rasa di celah gigi sahaja la. Hahah.

Pavlova ni, kena dengan tekak aku. Tak manis sangat. Cair dimulut. Cukup dah la. Buah buahan pula, sedar. aissshh... menyesal la kalau korang tak try.


yang ni aku amik kat FB rara . Yang aku rasa ada strawberry sedap wei 
Selain tu, macam macam lagi si Rara ni jual. Baru2 ni, dia up gambar kek. Sakit mata tengok.

aku dah la fanatic kat coklat 


Kalau korang nak rasa pavlovarara atau apa sahaja makanan yang dia jual, boleh pergi dekat info yang aku bagi ni ye.

FB: https://www.facebook.com/safura.fadhlan
Blog: http://www.safurara.com/
IG: safuraonlineshop / safurara 

Ok, selamat menambah berat badan. =D
Tapi serius tak menyesal punya.




You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. ui.. pavlova tu....saya ni tak suka pavlova. tapi yang tu betul2 buat cair lar..

    http://www.rinaprettyhealthy.com

    ReplyDelete
  2. kalau dekat dah lama saya pun order kat dia...:)

    ReplyDelete
  3. kurang suka pavlova xtau la kenapa.. hehe tp coklat tu mmg nampak menarik :)

    ReplyDelete
  4. Mencik ahhh kt kooo.sayang ko linnn.mekasihhh.hehehe

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo