kbba

Latest Posts

Miracle Collagen Dust - Collagen Serbaguna

By 11:00 AM , , ,

As salam... 



Hi, korang pernah dengar pasal Miracle Collagen Dust tak? Ianya adalah product kecantikan yang baru.Miracle Collagen Dust ialah sejenis pure hydrolize collagen peptide. diekstrak dari kolagen ikan (rankaian protein). Disebabkan ianya asli, ia bebas dari sebarang bahan kimia, pewarna tiruan, perasa tiruan, additive dan tiada bahan pengawet.

Miracle Collagen Dust

Miracle Collagen Dust sangat multi purpose, selain menjadi beauty suplement dengan pelbagai cara untuk dimakan, ia juga boleh digunakan secara luaran seperti ditambah bersama krim siang, make up base, spray, dijadikan masker (campuran dengan air / apa-apa masker / lidah buaya / krim malam).

Menarik kan? Serbaguna. Aku suka guna sebagai masker. Tegang je kulit selepas pakai Miracle Collegen Dust ni kat muka. Caranya mudah je. 

1- Sedia kan bekas untuk membancuh
2- Letak 2-3 sudu Miracle Collegen Dust
3- Campurkan sedikit air. (Guna air mineral lagi baik)
4- Kacau sehingga sebati.
5- Gunakan tangan atau berus sapu pada muka.

Kulit muka akan rasa tegang. Biarkan 1-2 jam. Kemudian cuci. Dah boleh nampak hasilnya. Oh ya, boleh juga air tu, tukar dengan putih telur. Lagi berganda tegangnya. 


masker on face.

Kalau ada masker sendiri pun boleh campur dengan Miracle Collagen Mask ni. Tak ada masalah. 



Antara lain cara kegunaannya leh tengok kat atas ni ye. Aku suka guna 2 cara. 

1- Masker
2- Air spray. 



Air spray ni mudah je. Bancur dengan air sejuk dan letakkan sesudu Miracle Collagen Dust ni. 
Pakai bila perlu. Spray saja di muka. Kemudian simpan di dalam peti sejuk. 

Mudah kan. 

Selepas spray, muka akan rasa tegang macam lepas pakai masker. Tak percaya cuba la. Aku dah cuba Miracle Collegen Dust ni, selama 2 minggu. Dan aku betul2 sukakannya. Multipurpose. 
Lepas ni, nak campur miracle dust ni, dengan krim siang dan malam. Semoga hasilnya lagi Booommmm dari sekarang. 

Latest of me

Dalam masa 2 minggu, kecut gak la jerawat yang tumbuh nak period ni kan.
TQ Miracle Collagen Dust. Kalau tidak, habis la muka ni.


Miracle Collagen Dust
Ok korang, kalau nak try, boleh contact FB: Miracle Collagen Dust Offical
Atau, boleh refer gambar di bawah ni. 


You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. wah.. menariknya... multipurpose!

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo