kbba

Latest Posts

Koleksi selendang Online

By 11:07 AM , , ,

As salam... Huwa.... mau raya sudah... Baju tak beli lagi. Tudung apa entah lagi kan. Korang dah beli ker? Tudung sekarang ada pelbagai jenis. Bawal, selendang atau tudung sarung. Tahun ni, rasa macam nak pakai selendang la. Ok tak? ihhi Nak tudung Neelofar yang baru. Lawa sangat. 

Aku nak share jenis2 tudung yang korang boleh beli online. Korang boleh je beli kat Zalora. Aku memang dah biasa shopping kat sini. 


Jenis-jenis Selendang Terkini

Secara peribadi, aku lebih menggemari pemakaian selendang berbanding jenis tudung yang lain. Mungkin sebab pakai selendang lebih nampak moden. Bagikorang yang tidak biasa memakai selendang, pastinya sukar bagi anda untuk memakai selendang, maklumlah untuk memakai selendang, anda haruslah pandai melilit. Tak payah risau, sekarang ni di FB, IG dan You Tube ada macam2 video.
Berbalik pada topik, berikut merupakan jenis-jenis selendang yang mudah dipakai dan trending buat masa ini. So, untuk korang yang mungkin berhajat ingin memakai koleksi selendang online sempena Syawal ini, mungkin boleh miliki salah satu daripada berikut;


Instant Shawl
Ini paling aku minat. Lagi2 tudung neelofar. Mudah pakai, cantik kemas. Yang paling penting ada identiti tersendiri. 



Glitter Instant Shawl
Kalau dulu glitter shawl pernah menjadi fenomena dikalangan para hijabista, sekarang ni, pun masih permintaan tinggi juga. Sebab mudah untuk pakai. 




Cotton Shawl
Selain itu. Cotton shawl juga masih belum dilupakan dan masih ramai wanita yang gemar memakai shawl ini. Cotton shawl memberikan keselesaan yang optimum dan tidak panas dipakai.



Satin Shawl
Satin shawl ni, sesuai untuk majlis rasmi.  Apa yang istimewa mengenai shawl jenis ini adalah ia boleh menjadikan si pemakai tampak lebih elegan. 

Ok, sekarang boleh la cuci2 mata di web Zalora untuk kesemua jenis tudung selendang yang aku share tu. Cepat2 grab untuk raya ni tau. 

You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. Jom visit IG sy @hijabschoice, ada byk pilihan tudung , semi-instant & instant terus pun ade. hehe
    berminat, boleh whatsapp sy :)

    ReplyDelete
  2. same here!! Baju tak beli lagi, tema apa pun tak tau. hahaaa Hana suka pakai shawl compare tudung lain.

    ReplyDelete
  3. cantik oi..tapi mampu tengok je..huhu

    ReplyDelete
  4. aku dah gila instant shawl sekarang hahaha

    ReplyDelete
  5. aida x pakai shawl.
    sebab x reti :)
    tapi sgt suka tgk org lain pakai ...

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo