kbba

Latest Posts

Estofa glow - Produk kecantikan 100% asli tanpa kimia

By 12:41 PM , , , , , , , ,

As salam...

Macam mana hari ni? ok tak? aku mood bagus sangat ni. hahah esok Jumaat, lepas tu cuti panjang... yeah.....!!!  Rancangan untuk cuti ni, tak da lagi. Sebab gaji tak keluar lagi. So, duduk diam2 je la. Dah ada duit baru boleh rancang nak buat apa.

Estofa Glow 

Ok geng. Sebelum ni, aku pernah promote 1 product ni, di Instagram dan Facebook. Estofa Glow. Iaitu masker coklat yang 100% menggunakan bahan semulajadi. Istimewanya product Estoga Glow ni, bahan utamanya coklat. yummmy!!





Coklat ni, boleh dimakan begitu sahaja. Haaa... Kalau masa kita sapu Estofa glow pada muka, lepas tu anak datang tetiba calit masuk mulut. Jangan risau.. Memang sedap. ihihih. Sebab, ianya adalah 100% bahan semulajadi. Kiranya macam natural remedi untuk cantik la ni. Cuma kita botolkan dia, dan tak perlu la susah2 nak bancuh.

Estofa Glow ajaibnya produk ni, boleh cerah dalam masa 3 minit. Haa... tak caya? sebenarnya kurang dari 3 minit pun dah boleh nampak perubahan itu tau. Sapa tak nak cantik putih gebu kan? Semua perempuan nak cantik. Kalau boleh tu, segala jenis pill2 dan ubatan yang cantik tu, korang nak makan. Tapi, kena ingat itu semua ada kesan sampingan. Di mana, bila berlebihan akan memudaratkan. Sangat tak elok untuk kesihatan.




Tapi, dengan Estoga Glow, tak jadi masalah nak guna sekerap mana pun. Termakan pun tak kisahkan. Sengaja makan apa lagi. Sedap.. kalah coklat yang korang beli kat kedai tu. Hahaha. Ibu mengandung, biasanya takut nak amik sebarangan produk. Tak kiralah untuk pemakanan atau luaran. Semua kita amik kira, dari segi kesan pada diri sendiri dan bayi dalam kandungan.
Dengan Estofa tak perlu risau. Bagus kan.

kami wakil ibu mengandung =D 
Bagi wanita yang kerap mengalami senggugut pula, ambil Estofa Glow sesudu makan begitu sahaja. Memang akan mengurangkan kesakitan itu. Tak perlu terguling2 tahan sakit. Atau amik ubatan yang mengandungi dadah untuk tahan sakit. Selain baik untuk kesihatan, ianya juga sedap...... takut sesudu korang tak cukup je nanti. ihihih

Istimewanya sekarang ni, ada promosi tau. Untuk 5000 botol pertama, akan mendapat sebotol pencuci muka estofa wash. Sebenarnya. Estofa ni, bukan hanya boleh digunakan di muka sahaja. Malah ianya boleh digunakan di tangan, leher, perut dan seluruh badan.




Untuk yang ada masalah eye bag, sapukan estofa glow di bawah mata pada setiap hari. Insyaallah... eyebag akan perlahan2 say "good bye" hihi. Boleh sangat kalau nak mencuba Estofa Glow ni tau. Multifunction.

Yang penting, semua orang boleh PUTIH, GLOWING, GEBU. Tak kira peringkat umur, tak kira jantina, semua orang boleh pakai. ESTOGA GLOW dan ianya selamat digunakan.












You Might Also Like

11 leave a massage here...

  1. weh macam best je..nak jugakkkk lah try

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la nez... best. time pakai masker lagi best.. sejuk je muka pastu rasa nak makan... sbb bau sedap.

      Delete
  2. OO..boleh makan ye?/ingatkan untuk sapu je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh diana... sbb dia memang 100% bahan semula jadi.. malah elok utk senggugut

      Delete
  3. haii geng EG heee.... hari ni jgn lupe amalkan EG dan EW heee. #kekal cantik putih bersih gebu yeayyy !

    ReplyDelete
  4. estofa glow produk lain dari yang lain..

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo