kbba

Latest Posts

Dah masuk Kaison tak boleh keluar

By 1:29 PM , , , , ,

Assalamualaikum...

KAISON.. korang pernah pergi sini tak? Aku selalu dengar, tengok orang pos gambar barang2 masa pergi kaison. Sikit pun tak tergugat wei.. hahahaa. Sampai la 1 hari tu, aku tanya member aku. Kat mana nak cari wording yang untuk display tu. Dia jawap KAISON. Terus aku teruja nak ke Kaison.

Entrace yang marabahaya

Kebetulan, Jumaat haritu aku Check up baby. Balik tu, aku pergi jumpa member kat Shah Alam. Lepas decide nak lunch kat mana, kitorang pun pergi ke Setia City Mall. Lepas je parking, terus teringat. Eh... sini ada Kaison kan... kan... kan.... dah excited mak yong rasa nak lompat2 je.



Ok, sabar dulu. Pergi makan dulu. Kecian kawan aku lapar dah tunggu aku sampai. Lepas makan, borak2... hati berdebar debar nak masuk Kaison ni. Orang kata, dah masuk tak jumpa jalan keluar. Tu yang aku risaukan ni. Whatsapp D mintak duit sikit. Hahaha... Duit done transfer. Ok, pas makan kasi keluar duit sikit dulu. harap2 tak meroyan.

Masuk je... Wahhh.... nak tu, nak ini... Jom tengok itu, tengok ini. Sampai terlupa yang aku ni, mengandung. Kawan aku dok risau. Ko ok tak? Aktif sangat ni. Huhuhu. Eh.. ok je. Dulu lagi aktif, mengandung pun pergi site. Ok kejap kedepan, kejap ke belakang. Nasib baik la dalam kepala aku dah fikir nak beli apa. Kalau tak, lagi la macam air duit tu keluar.

sikit je display ni, masuk tengok

Bila member aku tanya nak beli apa, aku ada je item yang nak beli. uhuh. Lagi 1, harga memang terbaik tau. Murah. Rasa memang berbaloi sangat. Kalau nak beli barangan untuk projek kids friendly aku tu pun banyak sangat kat sana. Jimat. Cuma, minyak keta dengan toll je tak jimat. HUaaaa....
Qist, ko jadi personal shopper aku je la wei... Banyak benda nak beli lagi ni.

Sempat selfie kat paris... Ehh... 
Entah berapa jam kitorang dalam tu. Adeh.. ku fikir duit ngam2 je ni. Kalau tak, Frame canvas paling besar dah aku rembat. Aku suh Kaison simpan dlu. Nanti aku bawak bank datang sana. Hihih... Cuma, macam tak boleh bawak anak je. kang semua patung dia peluk tak lepas. Pitam....

Makanya, siapa nak beli barangan deko untuk rumah, sila la ke Kaison. Dijamin korang pun lama dalam tu. Bahahah...



You Might Also Like

14 leave a massage here...

  1. memang leh sawan masuk kaison haha..maketty byk gak beli brg2 kt situ masa awal pindah dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. dasyat ni.. takut nak dtg kalau tak jumpa jaaln keluar ni haha..

    ReplyDelete
  3. hahahha... meh bg list...aku mmg nk g lagi pun...kotak tu xcukup 1..huhuhu...
    cer ko try search kot ada kaison terdekat ngan umah ko..

    ReplyDelete
  4. 2-3 hari sebelum bersalin bella hr tue
    ngidam sgt nak g kaison
    gigih sorg2 hr jumaat gi kaison
    tp x beli ape pon
    hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Suspen je tau.. ingatkan salesgirl sana tak kasi keluar.. kekeke

    ReplyDelete
  6. ramai kata KAISON best...tp elly x pnh jejak lg... eerrmmm... teruja2 nk pegi jugak..hiihih

    ceria2 ke blog elly.. ;)
    GET CLEAN HOMECARE SHAKLEE

    ReplyDelete
  7. kaison tu dia jual ape?? xpnh pegi pn hehe...

    p/s : klinik p18 ibu dan anak, agak rmi la jugak...kalo dpt bilik yg slow/ rmi patient mmg berjanggut la tgu..kalo dpt bilik yg x rmi, cpt lah.huhu

    ReplyDelete
  8. memang best masuk kaison. Kalau boleh sumer nak beli. Dah la harga murah-murah jugak

    ReplyDelete
  9. Ya betul... kaison berhantu. Dah masuk Kaison, tak jumpa dah jalan keluar. Hehehehe

    ReplyDelete
  10. berhantu sgt lepas daiso...kaison sgt berhantu..dari window shopping jer tau2 dah bawa kluar byk beg plastik dari situ..hehehe

    ReplyDelete
  11. aku pernah masuk sekali..tapi dekat paradigm mall..seyes!rasa nak beli semua..comel2 sgt kot barang2 die

    ReplyDelete
  12. aida da gi kaison.
    beli wallpaper.
    tu pun kawal diri dari beli brg lain :) hu hu hu...
    memang la kena kawal diri.

    ReplyDelete
  13. haha. kalau suami ada dekat belah tepi pun sure tak peduli tu mommy ;)
    PG memang tak boleh masuk kaison. pandai lupa diri. kadang pergi time rest sejam memang tak cukup. da pusing dua tiga kali pun tetap juga tak puas mata memandang. haha. duit memang tak boleh nak cakaplah. kalau boleh, plan awal2 gaji nanti nak beli itu ini dekat kaison. hehehe.

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday Home sweet home homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo