kbba

Latest Posts

Tip mudah hilangkan blackhead dimuka

By 11:33 PM , , , , ,

As salam... 



Malam ni, jom kita cerita pasal tip kecantikan sedikit. Ececeh.. bukan la cantik sangat pun sebenarnya. Cuma, bila dah dapat tip atau cara yang bagus, tak salah kot untuk kita kongsi bersama. 

Selalunya, masa pergi facial muka, time paling seksa adalah masa treatment pecahkan jerawat. Betul tak? Tak pun, masa dorang buang segala whitehead dan blackhead. Lagi best, tang hidung. Ada rasa nak teranjang je orang yang buat tu. Huuhuh.. itu pengalaman aku la. Meleleh leleh air mata ko. 

source : google 


Tapi, selalunya result memang puas hati. Muka licin je.. Pipi pula kemerah merahan gitu. Akibat pedih lepas rawatan. Betul tak? Rasanya semua facial treatment buat cara yang sama. 
Kadang tu, rasa macam tak sanggup nak terseksa sebab nak cantik sematakan. Serik je nak buat lagi. Sebab tu orang lelaki ada yang tak suka buat facial. Lagi2 D. Aduh... menjerit kot. ihihih.

Tapi, aku ada cara mudah nak buang blackhead dan whitehead ni. Terutamanya bahagian zon T muka kita. Part tu la yang paling sakit. Keluar air mata dan air hidung... HAHAH... 

Caranya adalah dengan menggunakan MASKER VIETNAM. Aku jenis suka cuba dulu sesuatu produk sebelum jual. Bila suplier offere macam2 jenis barang, aku tak amik semua. Amik mana yang aku boleh cuba dan jual. Antaranya masker vietnam ni la. Sangat puas hati. Kawan2 rapat pun aku promote habis2an. Sebab product ni memang terbaik. 

Tak percaya? beli dan cuba. Harga mampu milik.. Jangan risau. Berbaloi baloi beli dan ajak sekali kawan2 semua beli. Hasilnya?? mengagumkan ok. 

source : google 

fuhhh... memang puas hati la pakai ni. Lelaki perempuan, semua boleh. Hasil dalam masa 15 minit dah nampak perubahan. 

Ok, nak share satu customer yang sangat puas hati dengan masker ni. 



haaa... tak dalam pada dia tak nak.. terus jatuh cinta tau

Ok la... share sikit2 dulu. Kalau ada yang berminat, Whatsapp ye. 019.252.3932
Sekian, selamat ber Masker Vietnam ye.. Jom sama2 kasi licin hidung... =D 


You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. wah2 macam best je..haritu aku g facial dorang tak buat dah cara picit2 tu..dorang pakai masker jugak..tu yang best je tido buat facial..hahaha

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday Home sweet home homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo