kbba

Latest Posts

Mudah kurus dengan Juzfit

By 8:00 AM

Assalamualaikum...

Bila cakap pasal kurus, ramai mak mak... Ibu ibu... Teruja kan. Lepas bersalin, masing-masing badan naik kan.. Hihi. Tapi, tak semua. Ada je lepas bersalin, makin kurus. Tapi kali ni lin nak kongsi satu rahsia untuk yang berbadan besar. 



Ini bukan ubat kurus tau. Tapi, makanan tambahan untuk kurangkan nafsu makan, tingkatkan metabolisme dan juga membantu bagi yang bermasalah dengan sistem pencernaan. Dengan kurangnya makan, kita boleh semakin kurus ditambahkan pula dengan formula yang mempercepatkan menurunan berat badan.


Dengan 4 bahan utama yang sangat membantu, garcinia cambogia, acai berry, fiber dan kurma. 100% natural gitu. Tak ada kesan sampingan dan dijamin halal.


Perut terus KEMPIS 😱
Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam

♡♡ JUZFIT merupakan formulasi terbaik dengan  gabungan 7 estrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat.♡♡



JUZFIT membantu ⤵
.
~ Membakar lemak 200% lebih effektif
.
~ Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
.
~ Menambah tenaga anda
.
~ Membaiki sistem pencernaan (lawas)
.
~ Meningkatkan imunisasi badan
.
~ Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
.
● MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.

● TIADA KESAN SAMPINGAN!!

Tak kira lelaki atau wanita,  semua boleh minum. Lepas amik pergi gym yang lelaki confirm jadi sado. Perempuan pula, kalau rajin pergi gym gak, Klu tak buat senaman dapat la bentuk badan menarik.




Bagi yang dah jatuh hati tu, meh sini lin bagitahu kat mana nak dapatkan.

website : www.juzfit.com.my
facebook : juzfit mixed fiber juice hq
instagram : juzfitofficial

No HQ :016-6606890
             :016-6656490

Menarik bukan???Jangan tunggu lama untuk dapat tubuh menawan menjadi kenyataan dengan juzfit jus terlajakk menawan ni !


You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. yeahh lepas ni mummy Lin akan gojes ler..lepas bsalin leh ambil Juzfit..piweett

    ReplyDelete
  2. Kena repeat order ni.. Packing baru ni memang menggoda sungguh

    ReplyDelete
  3. seedaapp tengokkk...mintak sikit....

    mohon komen di sini... tq... :)
    http://www.yayacendana.com/2015/11/makan-makan-pretz-n-beanz.html

    ReplyDelete
  4. woaahhhh! boleh kurus secara pantas ke neh? hihihi :P

    ReplyDelete
  5. utk kurus tu besttt hahahahaha..azam tu sntiasa ada..nnt blh intai2

    ReplyDelete
  6. wahhh dah siap sedia tuk kurus lepas bersalin ni hehehhe

    ReplyDelete
  7. Tak sesuai utk sy yg dh memang keding nih.. Hehe

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo