kbba

Latest Posts

Printcious.com laman web cenderahati yang menarik

By 8:42 AM , ,

Assalamualaikum....


Sambil rehat masa berpantang ni, sempat juga lah search google cari apa hadiah yang menarik untuk di beri pada baby baru dan abang baby, Hafidh Aryan. Semalam kan birthday dia. Dah 4 tahun baby tua Lin tu. Besar dah dia.

Terjumpa laman web printcious.com ni, memang menarik sangat. Macam macam ada. Dan yang paling menariknya siap boleh custom design. Kita boleh masukkan gambar sendiri dan edit ayat nak tulis apa. Menarik kan. 

Antara yang ada, pillow, mug, t-shirt, casing hp dan macam macam lagi. Lin tertarik pada pillow. Nak beli 3 pcs, letak nama anak anak. Dah tak payah rebut bantal lagi lepas ni. Lepas tu, boleh lah beli t-shirt pula untuk kami sekeluarga.

Customize pillow



Pillow untuk baby shower

Nice pillow for deco 

Tool untuk customize design mudah sangat. Orang tak reti buat design pun boleh design cantik2 tau. Pilih basic color dan design yang nak kalau nak letak gambar sendiri, attach je. Mudah kan.


Sekarang ni, tengah ada sale tau. Cepat terjah www.printcious.com sign up dan, boleh lah membeli belah. Nak cari hadiah anniversary pun best juga tau. Boleh letak ayat sweet untuk pasangan dan gambar yang menjadi kenangan terindah korang.  Harga bagi lin sangat berbaloi. Tak mahal mana pun. Kalau nak dibandingkan dengan hasil yang menarik tu.

Daddy kena belikan mommy baju ni

Nak mug ni juga
Untuk sign up pertama kali, printcious.com akan bagi 25% tau. Bukan itu je, kebanyakan item dalam web semua ada less. Berbaloi baloi bila nak membeli. Tak sabar rasanya lin nak beli. Nak tengok apa yang lin beli?  Nanti Lin share Kat blog juga ye.

Jangan lupa singgah ke web www.printcious.com tau. Rugi tak click, memudahkan kita untuk mencari hadiah atau saguhati untuk sahabat atau yang tersayang.


Ceramic 

Kalau nak share gambar lagi, memang tak menang tangan. Korang pergi la tengok sendiri kat website yang Lin bagi tu. Click je link. Lepas tu, boleh lah cuci mata sekali.
Cari lagi hadiah untuk yang tersayang di sini.

"printcious.com - precious gift from your heart"

You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. woww..sgt2 menarik..suka tgk bntal tu..cantik

    ReplyDelete
  2. menarik.
    aida dulu ada join gak satu web gini, sekali aje order brg.
    apa ntah nama web tu :)

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cenderahati cintahati coffee lover cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan raya 2014 raya 2015 raya 2016 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan ser serunding halia bilis shawl. short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment susun atur throwback tip typical mommy ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo