kbba

I'm just a typical mother, typical designer and typical wife.

Latest Posts

Hadiah bantal comel dari printcious.com

By 8:07 AM , ,

Assalamualaikum...



Ingat lagi tak lin kongsi cerita pasal laman web printcious.com di link ni... >link< mesti nak tahu apa yang lin beli dari laman web tu. Meh lin share....
Lin dah order bantal untuk aydina... Comel sangat bantal tu.



Tadaaa... Cantikkan.  Besar tau bantal ni. Lin beli warna pink, tapi disebabkan kekeliruan, lin dapat 2 bantal. Jadi, rezeki dina la dapat dua bantal comel tu. Boleh la guna untuk deco masa majlis berendoi dia. Tapi, entah bila la nak buatnya kan.

Lepas ni, lin nak shopping benda lain pula. Tengah fikir lagi nak beli apa. Rasanya macam nak beli mug, tak pun puzzle, atau ceramic comel tu kan... Ermmmm kena berangan dulu.  Tak sabar nak design comel comel untuk next order.

Kawan kawan pun ramai dapat baby baru tahun ni. Boleh lah order bantal comel macam aydina ni jugakan.. Sama sama geng gitu.

Masa masuk website printcious memang mula mula korang akan rambang mata.
Design yang sedia ada pun dah memang menarik. Lin cadangkan amik je design dari website dan korang boleh tambah nama, tarikh istimewa dan lain lain. Dah jadi special.
Kalau tak nak guna design dalam website, korang boleh letak gambar, dan nama. Mudah dan cepat.

Printcious.com juga memberi kan service yang cepat tau. Tahu2 ada lori depan rumah dah pin pin... Terkejut Lin bila bukak bungkusan rupanya bantal aydina dah sampai
Masa delivery dalam 1-2 hari. Dan terus menerus ke pintu rumah gitu.



Comel tak aydina? Walaupun muka dia masam, tapi dia suka... Lin tahu... Hi hi.  Besarkan bantal tu. Tenggelam aydina.

Memang puas hati, service penghantaran cepat, design yang ada comel2 dan nak order pun mudah. Lepas siap design, isi detail dan buat pembayaran.  Email bukti pembayaran dan mereka akan reply untuk proceed order.

Sistem dia sama je macam website shopping lain. Siap kaki shopping online memang tak akan ada masalah nak order.
Pada geng yang belum pernah shopping dia www.printcious.com boleh shopping sekarang. Musim baby baru dan orang kahwin sekarang ni. Kita bagi mereka hadiah special. Pasti dikenang dan tak kan lupa.

Bagi yang nak tengok review pembeli dan update latest design dan product, boleh ke fb mereka juga di sini... https://facebook.com/printcious

Ok korang, jangan lupa singgah ok. Selamat membeli belah... :) 

You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. comelnyaaaaaaaa corak bantal ni...terbaik...comel anak dara...tahniah allene...syukur alhamdulilah.

    ReplyDelete
  2. besar jugak bantal nyer :)
    best ni, siap ada nama!

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA ads agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cenderahati cintahati coffee lover cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan raya 2014 raya 2015 raya 2016 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE serunding halia bilis shawl. short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin susun atur throwback tip typical mommy ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo