kbba

Latest Posts

Biskut Raya untuk Baby - Tanpa Gula, Garam, Msg dan Telur

By 9:53 AM , , , ,

Assalamualaikum....



Fuhh.. kita semakin hampir ke penghujung Ramadan kan. Terasa sekejap masa berlalu. Sekarang dah semakin sibuk nak buat persiapan raya. Dalam keterujaan kita untuk menyambut raya, jangan lupa pada yang penting. Zakat dan lebihkan beribadah. Peringatan untuk sesama kita. Kadang lin pun lupa, bila terlalu sibuk dengan duniawi. 

Biskut raya tahun ni, dah buat ke? Atau beli siap je? Lin konon nak buat sendiri. Tapi, apakan daya. Minggu pertama dan kedua puasa sibuk siapkan BisCute untuk agent. Masuk minggu ni, baru lin siapkan BisCute untuk #projekrayabiscute . Untuk projek raya tahun ni, Khas untuk baby yang berusia 7 bulan ke atas. BISKUT MANGO. 

biskut raya baby - Mango




Biskut mango ni, limited edition tau. Lin keluarkan untuk bulan Ramadan dan Syawal je. Untuk biskut kurma dan biskut kismis, masih lagi jual. Cuma, kalau nak dapatkan biskut ni, hubungi agent2 BCbM. Macam mana nak dapat contact semua agent BCbM, boleh whatsapp Lin ye. Buat masa ni, Biskut mango hanya ada di HQ. Pada agent memang tak ada. 

Istimewanya biskut Mango ni, rasa dia manis, dan tak masam. Insyaallah baby pasti akan suka. Especially bentuk biskut ni, lin buat bentuk "BEAR" . Senang untuk dipegang, dan mudah untuk baby makan.

Biskut raya baby - Mango 
Harga untuk sebotol biskut hanya RM20. Free postage semenanjung. Sabah dan Sarawak add RM5 sahaja. Biskut ini mudah untuk mommy simpan dalam hand bag sendiri atau pun simpan dalam bag baby. Masa travel, baby lapar.. senang je kalau nak bagi. Adat la baby kalau makan bersepahkan. Sepah itu elok untuk minda anak2 tau. Biar dia explore dengan dunia dia.

Berminat, Whatsapp lin ye. 0192523932 minggu ni, minggu akhir tau, lepas raya baru lin open semula. Limited edition sepanjang bulan Ramadan dan Syawal.

Jom meriahkan hari raya kita dengan biskut raya Mango untuk baby. Biskut yang sihat, penuh dengan kebaikkan dan yang paling penting tanpa gula, garam, msg dan telur.



You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. lin.. kali pertama dkna tau biskut baby ni.. kalau biasa nampak kat kedai tu jer untuk baby.. rasa lebih kurang sama eh? bahan-bahan dia apa lin?

    ReplyDelete
  2. wahhhhh baby pun ada biskut raya eh ,nampak sedap lak...

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo