kbba

Latest Posts

Kinohimitsu Collagen Diamond dan Scholl Velvet Smooth Diamond murah dan berkesan

By 10:45 AM , , , , ,

Assalamualaikum...



Selamat berpuasa semua. Alhamdulillah...  kita masih mampu berpuasa dan beribadat di bulan mulia ni. Dah jadi mommy 3 orang anak ni, lin memang kena betul-betul jaga kesihatan diri. Kalau mommy dah sakit, siapa pula nak jaga anak-anak dan suami kan. Kecantikan pun kena jaga juga. Takut bila anak dah ramai, semua tak sempat. Nak keluar rumah pun tak sempat nak melawa. Oh tidak... 

mommy of three 



Bagi memastikan lin sentiasa sihat dan berketrampilan menarik, walaupun dah 30 tahun dan anak dah 3 orang... Lin memang selalu akan amik minuman atau suplemen kesihatan. Baru-baru ni, Lin cuba minuman Kinohimitsu Collagen Diamond. Memang terasa kesan positif. Bukan pada luaran, tapi dalaman. Baru-baru ni, seminggu lin sibuk siapkan order customer. Sampai kan setiap hari lin tidur awal pagi. Bangun pagi, mata memang serupa panda.

kinohimitsu collagen diamond 
Siang hari, bukan boleh sambung untuk berehat. Lin ada anak-anak dan baby untuk dijaga. Makan, mandi mereka semua kena pantau. Memang lin kena kuat untuk jaga mereka. Tapi, lepas amik minuman Kinohimitsu ni, alhamdulillah... tidur lewat pun, lin masih boleh bangun awal pagi dan terasa segar. Macam tak percaya. Badan cergas, kepala pun tak sakit sebab tak cukup tidur. Memang bagus.. lin memang sarankan kawan-kawan yang punya masalah sama cuba la minuman kolagen  Kinohimitsu ini.

set untuk sebulan
Lin share serba sedikit info pasal Kinohimitsu Collagen Diamond 5300 Drink ini ye. Ianya mengandungi 5300mg peptida kolagen yang dihasilkan khusus untuk kulit matang bagi mengembalikan keremajaan, keanjalan dan kulit yang cerah berseri. Peptida kolagen mempunyai struktur molekul yang lebih ringkas dan hampir menyamai struktur kolagen kulit kita, jadi ianya lebih mudah diserap oleh kulit, Ia meningkatkan sintesis kolagen secara aktif dan memperbaiki serat kolagen yang rosak untuk mengurangkan tanda penuaan.

Siapa yang sesuai mengambil Kinohimitsu J'pan Collagen Diamond 5300 Drink? 
  • Berusia 30 tahun keatas
  • Sering terdedah di bawah sinarah UV
  • Sering mengembara 
  • Sering tidur lewat 
  • Bekerja shif malam
  • Penggemar minuman beralkohol
  • Merokok
  • Penggemar kopi
  • Selalu berada dalam suasana berhawa dingin

Tengok pada senarai di atas, adakah kita tergolong? Lin memang sering tidur lewat, penggemar kopi, berusia 30 dan bekerja shif malam. Hihi... sangat serasi, alhamdulillah.... 

Selain itu, Lin juga amat mementingkan penjagaan kulit kaki. Dari kaki kita boleh tahu, seseorang itu pembersih atau tidak. Percaya tak? Kalau kaki sendiri pun kotor, macam mana keadaan rumah kita? mesti kotor juga. Sebab lantai tak bersihkan. Hihihih... betul... benda ni, suami lin yang bagitahu. Dia sendiri akan perhatikan sama ada kita ni, jenis bersih atau tidak. 

scholl velvet smooth diamond 
Lagi pun, rata-rata wanita sekarang sangat mementingkan penjagaan diri dari hujung rambut hingga hujung kaki. Sebab tu, sekarang ni, ada pelbagai produk kesihatan dan kecantikkan di jual. Lin sekarang bersahabat baik dengan Scholl Velvet Smooth Diamond untuk express pedi. Di mana kita boleh membersihkan sel kulit kering dan kulit mati di tapak kaki. Kemudian, kaki kita akan menjadi halus dan lembut. Teringin untuk ke Spa dan melakukan Pedicure.. tapi, apakan daya. Anak-anak masih kecil, kalau pun nak bersantai dan berehat, kepala otak ni, asyik teringat anak buat apa, dah susu atau belum. Laki jaga ok atau tak. Haaaa... memang mak mak sangat pemikiran. Kalau mereka dah besar, lain la. 

Masa awal penggunaan Scholl Velvet Smooth Diamond, terasa tidak selesa dan kegelian. Tapi, setelah tengok hasilnya yang sangat menerujakan, lin boleh lakukan selalu. Dan, sekarang kulit tapak kaki menjadi semakin lembut. Lin pun bertambah confident dengan diri. Keadaan lin yang selalu berdiri lama dan membuat kerja rumah, memang akan menyebabkan kulit kasar di tangan mahupun kaki. Jika di tangan, lin masih rajin untuk pakai losyen. Tapi tidak di kaki. Sebab lepas sapu je losyen, berjalan sini sana, hilang dah losyen tu. huhuh

Set yang sesuai unuk wanita berusia 30 tahun ke atas

Apa yang menyeronokkan, lin juga boleh kongsi Scholl Velvet Smooth Diamond dengan suami dan keluarga yang lain. 1 barang sudah cukup untuk kita kongsi. Tapi, lin galakkan kita kongsi dengan ahli keluarga je la. Tak susah pun penggunaan Scholl Velvet Smooth Diamond ni, Ianya di datangi lengkap dengan bateri juga. Hanya perlu buka dan boleh terus menggunakannya. Selepas itu, cuci kaki untuk merasa keberkesanan Scholl Velvet Smooth Diamond.

Set minuman Kinohimitsu Collagen Diamond dan Scholl Velvet Smooth Diamond ni, boleh di dapati di laman web ini. >link<  banyak penjimatan kita dapat melalui laman web Lazada ini. Jangan lupa click link yang lin beri tu untuk melihat harga dan untuk belian ok. 

Membeli di lawan web Lazada sangat mudah dan menjimatkan masa. Tak perlu bersusah payah lagi ke farmasi untuk membeli barangan yang lin ceritakan di atas. Kerana, mereka akan menjual secara berasingan dan harganya sudah tentu akan menjadi lebih mahal dari yang di tawarkan oleh pihak laman Web Lazada. 

Sekian, sedikit perkongsian untuk pembaca. Jom cantik bersama-sama di hari raya nanti. =) 

With love,
Mommylin ;) 


You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. bertambah cantik n sihat selalu la besan lepas ni.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. wahh..nad pun ade dapat..esok nak review..memang best

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo