kbba

Latest Posts

Cetak memori indah anda di www.TBOOX.com

By 7:00 AM , , , ,

Assalamualaikum...



Bila setiap kali harijadi orang yang tersayang je, kita mulalah buntu nak hadiahkan apa. Nak beli jam harga  mahal tak mampu, nak hadiahkan kereta atau superbike pun tak mampu... uhuh. Kadang kala harta belum tentu membahagiakan orang yang tersayang. Apa kata kita tukar cara. Dari berikan sesuatu orang luar dah ada, baik berikan sesuatu yang istimewa dan tak ada persamaan dengan yang lain. 1 dalam dunia gitu... haaa... dasyat bunyinya... Tapi, memang ada. Sekarang ni, semuanya dihujung jari. Jadi tak perlu risau susah nak mencari. 

tboox.com




Baru2 ni, lin ada mencuba beberapa barangan istimewa di tboox.com fulamak... semua barangan yang ada mengancam. Benda pertama yang lin dapatkan adalah "Magic Mug". Teruja sangat dengan magic mug ni, sampaikan dapat je bungkusan, terus bukak dan cari magic mug dulu. Dan petang tu juga lin terus buat air guna magic mug. Hamboi sangat.... teruja mengalahkan budak2 dapat mainan baru. Dan yang paling best sekali, gambar di mug tu. Setiap kali nak mula kan aktiviti "baking" lin, mesti akan bancuh air kopi guna magic mug. Bila tengok je, terus bertambah semangat. Nak tahu gambar apa?? 


biscute magic mug


Tadaaa.....!!!


Gambar BisCute. Comelkan... Keliling magic mug tau gambar ni. Bukan setempat je. Memang puas hati sangat. Dah mommy teruja, sibuk pula ajak anak tengok magic kat mug tu... lagi seronok tengok anak2 happy. Untuk magic mug, lin memang sangat puas hati dengan printing atas mug tu. Tip top.!! Gambar tak akan hilang bila kita sental atau kerap basuh. Macam mug biasa yang boleh tanggal corak diluar. Bila tak ada air atau kita guna air sejuk, mug tu akan berwarna hitam. Tapi, bila kita letakkan air panas, mug akan bertukar dan taddaaaaaa.... keluar gambar yang kita request. Ehh.. Nak buat suprise pun ok sangat ni. Mesti orang yang dapat hadiah magic mug ni, terkejut tengok gambar yang kita pilih... Jangan letak gambar tak senonoh sudah.. Mommy rotan nanti. =D

cara fungsi magic mug 
Ni macam mana gambar pada magic mug boleh keluar... Sambil tunggu dia keluar penuh tu... agak2 suspen tak untuk tengok hasil gambar.... baru la suprise kan... =D



deco dengan seramic tile 
Selain itu, lin abadikan gambar raya tahun ini, semperna kehadiran anak dara kecil sorang tu. Kalau amik gambar tahun2 lepas tak adil la sebab Aydina tak ada. Jadi lin guna la gambar biasa. Asal ada muka semua orang. Lin printkan atas seramic. Dan letak di meja hadapan TV. Seramic ni, memang sangat sesuai dibuat deco. Tak kira dioffice atau pun di rumah. Kalau ada anak kecil, tak sesuai la letak tempat mudah meraka capai. Letak tempat tinggi. Sekurang kurangnya , adalah sesuatu yang lain dari yang lain di rumah kita. Selalunya kita guna frame biasa je dan letak gambar. Tapi, gambar ni kekal. Jangan risau, seramic ni didatangkan sekali dengan "stand" dia. Suka lin bila tengok gambar kami . Lin tak sempat nak edit apapun digambar tu. Tapi, rasanya lebih nampak cantik dibiarkan asli macam tu.



Mug untuk diri sendiri dah ada... Deco item untuk rumah pun ada... 1 lagi, adalah t-shirt printing customade. Ni, bukan T-shirt letak muka sendiri. Tak sanggup nak masukkan muka dalam mesin basuh oitt.. Lin pilih T-shirt "Find me" Comel je. Hahaha. Nak tengok macam mana T-Shirt tu?? 
Nah... 



Kalau tadi abadikan gambar Logo BisCute, kini lin abadikan nama blog kat baju. Seronok bukan. Ini lah idea2 untuk kawan yang susah sangat nak dapatkan idea untuk wedding gift atau birthday gift atau apa sahaja. Untuk diri sendiri pun boleh. Macam lin... ihihih semua untuk diri sendiri. Tapi, dalam kepala ni, duk fikir juga nak hadiahkan sesuatu untuk husband. Boleh la dia letak di ofis nanti. 
Nak bagi magic mug juga la. Dia pun sukakan coffee macam lin. 

Apa yang best, kalau tak nak letak gambar, kita boleh letakkan kata2 indah disitu. Atau, letakkan tarikh istimewa. Rasanya ini lebih bermakna.. Lepas ni, tak ada la gaduh lupa tarikh harijadi atau anniversary. hahahah ... Kalau lelaki ni sibuk bekerja, memang boleh lupa semua tau. So, korang ingatkan la. Letak tarikh istimewa kat mug atau pada hadiah lain. 


Kalau korang tak berminat dengan barang yang lin kongsi cerita ni, banyak lagi barang lain korang boleh pilih. Haaa.. jangan tak tahu. Click je www.tboox.com juling mata korang tengok nanti. Semua nak beli.. Semua nak pilih. Percaya la cakap lin. Lin sendiri berhari hari pilih tau. hehehe. 


Apa lagi ada di Tboox? Meh lin share... 






Banyakkan? Pilih je apa yang korang berkenan, dan pilih gambar yang bermakna, hantar ke Tboox. Mereka akan printkan untuk korang. Dan korang tunggu je la hasil yang tiptop akan sampai nanti. Tak perlu risau pasal kualiti. Lin memang jamin semua terbaik. Sebab T-shirt lin reject sikit je, mereka redo ok. Sapa tak happykan. 

Untuk Sebarang pertanyaan, boleh dapatkan maklumat di bawah ni ye.


Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.

Contact number: 019-985 8151 (Elaine)

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

What can we print for you? We can print photo for you with free!





Ok geng... Jumpa di lain info dan entry ok. 


Allene...

You Might Also Like

1 leave a massage here...

  1. Christmas is fast approaching. We all know that Christmas is the time we celebrated annually to remember the birth of Jesus Christ. This is where our family gathers together and celebrates together, Sharing gift to our love ones, and even for the unfortunate one. It’s not how much we give but how much love we put into giving.
    Just want to share with you my made to order mug which you can customize or personalize your own designs. Which you can give this to your love ones as a simple gift that make the happy and unforgettable moment.
    Discount Store to someone special, or treat yourself to a design that brings you joy or makes you laugh. Create your own photo mug, shop our collection of the funniest joke mugs, personalize your mug with a monogram, or express yourself with one of our 10 million designs. You can visit us at www.gearbubble.com/gbstore/discountstore which is Available in 11-ounce or 15-ounce. Dimensions: 11-ounce: 3.8” h x 3.2” diameter 15-ounce:4.5” high x 3.4” diameter. Microwave and dishwasher safe. Strong, high-grade ceramic construction. So don’t wait to order yours! Visit us at www.gearbubble.com/gbstore/discountstore

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA acv ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo