kbba

Latest Posts

Hadiah harijadi suami

By 11:43 AM , ,

Assalamualaikum...




Baru2 ni kan... Harijadi suami... Hakikatnya Lin pula... Hohoho... Tapi, cover rasa bersalah dengan buat tak tahu, macam xde apa berlaku... Konon2 malas nak wish..  Padahal... Lupa terus... Hehe



Orang lelaki ni, bukan macam perempuan nak merajuk bagai... Tak wish pun xkesah... Asalnya, bila Lin dah sedar, lupa wish besday laki, kengkonon lagi nak surprise pergi beli kek. Nanti D balik, potong kek dan nyanyi..  Tapi kan... Gastrik datang menyinggah...  Allah sakitnya tak boleh bangun... Terlantar je. Aydina nangis pun Lin xboleh nak buat pape.... 

Dah memang tak ada rezeki laki kita la, nak dapat surprise ni. Makanya malam tu, lin beli KFC bawa balik makan di rumah je. Adik ipar pula beli kek. Jadi la kan.... 

Sebenarnya lin dah niat nak hadiahkan handphone kat D. Hp dia langsung dah tak boleh on. Kesian kami, lama dah tak berhubung melalui whatsapp. Kalau nak info pun, guna email... Hahaha... Jadilah dari tak dapat berhubung kan. 

Untungnya lin ni, suami jenis bukan kaki gadget. Asal benda boleh pakai dia ok je. So, xde masalah la lin nak beli Hp. Beli smartphone murah2 je. Tu pun, kitorang beli kat Muar..  Sebab tak sempat beli masa besday dia ari tu.  Bajet nak beli Lenovo... Sekali, yang kitorang nak tu, xde. Tapi kitorang jumpa hp lg better dari Lenovo yang kitorang nak tu... Cuma harga dia lebih rm100. Ok lah... Berbaloi... 

Happy besday yang ke 32 ye, daddy. Moga terus sihat dan panjang umur. Ingat kan mommy dengan anak2. Murah rezeki untuk kita sekeluarga...

Love,
Allene 😘



You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. xpela kalau tak mahal janji pemberian dan ingatan tu yang berharga hehe..

    ReplyDelete
  2. HAPPY BIRTHDAY..eh ada ke tel wassap RM100 ..murah sangat

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

.:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: desert ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: popia otak2 ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: top commentor ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::anakmu::. .::ayam pandan ::. .::ferwhite::. .::fereena beauty care ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 2015 3 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family hadihaizil@gmail.com Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm watermark Web review wifeadie workshop yhadifamily . allene family zalora zoo