kbba

Latest Posts

Hadiah hari ibu yang sweet dan simple

By 12:17 PM

2 generasi ibu

Assalamualaikum... hai..hai..!!

Hari ibu semakin hampir dah ni. Apa plan korang untuk bagi hadiah pada mak, ibu dan mommy kita?

Kalau selalunya kita belanja mereka makan, pergi spa... dan shopping... apa kata kali ni kita bagi sesuatu yang kita dan mak kita boleh nampak dan senyum setiap hari lihat hadiah kita.

Nak tahu tak apa?? Nak tak? Meh lin share...


Mommylin hadiahkan mak Mug yang cute dan comel sangat ni... Motto Mug adalah hadiah yang paling sesuai untuk hari ibu. Sebab apa? Belum ada lagi mug yang luar dan dalamnya ada printing macam ni tau.

Mesti ada yang fikir, ala... bosan lah bagi mug. Eh... jangan macam tu. Setiap mug ni ada sentimental value yang tersendiri tau. Dan kita boleh guna setiap hari. Setiap kali guna mesti mak ingat pada sapa yang beri.

Kalau sayang nak guna, boleh simpan dalam almari hiasan. Terjaga rapi. Bila terpandang mesti ingat pada si pemberi.

Motto Mug ada 3 jenis. Design untuk Mother's Day, Happy Birthday dan I Love You.
3 hari istimewa yang sangat sesuai kita hadiahkan Motto Mug ni pada orang yang tersayang.


Design 1
Design 2
Motto Mug

Motto Mug ni, harga murah je tau. Rm30 sahaja untuk 1 mug dengan cetakkan dia sekali. Dan gambar di mug adalah pilihan kita dan juga templete cetakkan di Motto Mug.

Mug special ni, selain untuk hadiah mother's day, mug ni juga sesuai sangat dijadikan sebagai Personalization gift ideas, hadiah Valentine's Day dan hadiah harijadi.

Hadiah unik ini semua boleh dapatkan dari BestSub Malaysia. BestSub Malaysia ini adalah specializes dalam pengkilangan dan pengiklanan heat press machines, cutting plotters, sublimation supplies, photo crystals, badges, textiles, advertising materials and related printing services widely welcomed as corporate gifts, souvenirs, premiums, personal gifts, and etc.

Nak tahu pasal Motto Mug dengan lebih lanjut, boleh lah baca kat sini ye... http://blog.libertyprinting.com.my/personalized-mothers-day-gift/


Ok geng, mommylin pendekkan cerita ya. Korang kalau nak dapatkan Motto Mug macam yang mommylin buat ni, boleh hubungi alamat, contact number dan email di bawah ni ye.

BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T),  Sublimation Blank Supplier:
Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)


Contact number:  019-9858151 (Ms. Elaine) or 019-3231515 (Mr. Steven)
Email: enquiry@libertyprinting.com.my

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)


Web: http://www.bestsub.my
Facebook: https://www.facebook.com/BestsubMalaysia/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcm9uNUtcVa9TF1dmArOyrw

Jangan lupa tempah Motto Mug tau, rugi tak hadiahkan mak kita mug yang comel ni.

Love,
Mommylin...


You Might Also Like

1 leave a massage here...

Followers

Google+ Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #simpleresepibyallene 100% natural 3rd pregnancy. adik MHA ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink babyfood bahtera barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia brotherhood cahaya raya carity cenderahati cintahati coffee lover contest cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harris hijab pins by mommylin holiday homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuih muih kun anta lazada lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy blogger mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin love and care motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu ibu susun atur throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo