kbba

Mommy for 4 adorable kids. Founder Mommylin Junior Food and VIP agent for Mommy Happy product

Latest Posts

Baju sekolah ThomX School - Baju sekolah anti kedut

By 8:30 AM , , ,

Hai.. Asaalamualaikum... 

Korang dah beli baju sekolah anak-anak ke belum? Haaa... Jangan lupa pula tau, walaupun ada anak-anak yang masih bersekolah dari rumah, tapi tinggal sebulan lebih sikit je sesi 2021 akan buka. Bukan apa, takut terlupa pula kan... almaklum, memasing kena PKPB, semua duduk rumah, jadi beku je kan.




Ok lah, mommy nak share kedai baju sekolah online yang best dengan korang ni, beli baju sekolah dengan promosi hebat. Kita kan sekarang di tahun 2020, jadi, kena lah membeli belah cara moden gitu. Secara atas talian. Mudah sangat kan.! Tentang size korang tak perlu risau, size chart semua ada di web, tinggal nak ukur dan pilih je. 

Mommylin suggest korang beli kat sini sebab mommy sendiri dan beli baju dari sini. Mudah je, dari Handphone pun boleh. Tak perlu buka komputer atau laptop pun boleh beli. Selain tu, kita terhindar dari virus-virus jahat kat luar tu. Tak perlu pergi kedai, sesak dengan orang ramai dan cuba baju-baju yang sama. Macam merisikokan anak-anak. 

Itu berdasarkan pengalaman mommy sebelum ni lah. Jenuh cari saiz baju anak, cuba baju sekurangnya 2 size, lepas tu mintak pekerja kedai amik stok, tunggu lagi. Anak ramai ni payah sikit lah kalau kita nak beli baju kat kedai. 

Memang membeli di ThomX ni, pilihan terbaik buat masa ni. Selesa, kain berkualiti tinggi dan puas hati dengan harga yang ditawarkan. 


ThomX School - Baju sekolah anti kedut
Wow..wow... korang mak-mak mesti teruja bila dengar bab anti kedut ni kan? Yes! me too... Memang stress bila anak pakai baju sekolah, belum sampai sekolah baju dah kedut-kedut.. Lagi pula anak lelaki, lasak. Bila ada baju sekolah anti kedut ni, mommy apa lagi... seronok bukan main lah... gembira! 

Tidak serap haba dan kain lembut
Pertama kali mommy pakaikan baju sekolah ni kat anak, dia terus kata, "..eh... selesa lah baju ni mommy". Haaa.. tengok, anak pun boleh bagi feedback macam ni. Dorang pun boleh rasa perbezaan brand ThomX dengan brand sebelum ni. Kain sejuk, tak kedut.. haaa apa lagi? pergi lah terjah web ThomX School cepat! Ehh... nak tahu apa lagi best???? 

Promosi "Back to School 2020"
Sape tak suka promosi, kan? haa... kain dah best, harga pun nak bagi promo ni, dengan diskaun sehingga 15% dan free shipping lagi tu. WOW!!! 
Promosi berlangsung dari 1st November sehingga 31st January 2021. Dah tak lama dah... Jom beli sebelum saiz baju anak korang habis. Nanti nangis, tak tau.... Kain baju ni anti kedut tau... mommy hightlight sekali lagi ni... 


Hafidh dan Harris dah ada baju sekolah, lepas ni boleh lah fokus bahagian lain pula, buku sekolah, yuran sekolah dan banyak lagi nak settle ni. Mujur lah baju sekolah dah beli di Thomx School ni. Lega sangat. Korang jom beli kat sini, click je link ni ok. ThomX School 
Cepat, sementara promosi ni. Baju sekolah idaman kalbu ni. 





Selain dari baju yang sejuk dan selesa, mommy suka juga dengan material seluar sekolah tu tebal. Mommy telek semua tau. Jahitan pun elok, memang berbaloi spend duit kat sini untuk anak-anak korang. 


Untuk yang berminat lagi nak survey, tengok-tengok feedback customer lain, korang boleh lah tengok di Website dan Facebook. 


You Might Also Like

0 leave a massage here...

Followers

Label Cloud

::homemadefood::. .:: #besday party# ::. .:: 1st time::. .:: Adaptasi novel ::. .:: ads ::. .:: anniversary ::. .:: artstouch ::. .:: baby carrier ::. .:: big family story::. .:: breastfeeding ::. .:: business ::. .:: cakap-cakap ::. .:: celebration of fairy tale day ::. .:: cheesekut ::. .:: Cloth Diaper ::. .:: coretan untuk anak mummy ::. .:: D.I.Y ::. .:: d' info ::. .:: Hafidh Aryan ::. .:: Harris Adeel ::. .:: iluvislam ::. .:: imladyadie ::. .:: interior designer ::. .:: just about me ::. .:: korean ::. .:: love ::. .:: mainan kiddo::. .:: mei tai ::. .:: menu si kecik ::. .:: motherhood journey ::. .:: my little Iman ::. .:: my LITTLE love ::. .:: natural remedy ::. .:: no drug life ::. .:: novel ::. .:: novel review::. .:: nursing cover ::. .:: our activity ::. .:: our love::. .:: our syurga ::. .:: peringatan ::. .:: petua mudah bersalin ::. .:: pregnancy moment ::. .:: ragam MHA ::. .:: resepi baby ::. .:: review ::. .:: segmen ::. .:: the precious moment ::. .:: tragedi ::. .:: wedding preparation ::. .::ayam pandan ::. .::gbsb::. .::giveaway::. .::homemadefood::. .::imladyadie::. .::islam itu indah ::. .::ramadhan::. .::resepi ikan::. #misikurusallene #mommylinjalan2018 #mommylinjalan2018. kelab blogger ben ashaari #simpleresepibyallene 1 tahun 100% natural 2020 3rd pregnancy. adik MHA adikkakna ads Agent biscute agoda aidijuma ALine Healthy FOOD ALine Works Allene aman palestin amar baharin anak syurga apple cider vinegar artis arts aydina nufayla babies blink baby no 4 babyfood bahtera baju sekolah barut beauty bedung beranang Birthday biscute by mommylin biskut baby blog blog review blogger blogger day out Bloggermalaysia blouse brotherhood cahaya raya carity cenderahati cerita sekolah anak mommylin cintahati coffee lover contest cosmoderm cuka epal cuti malaysia D daddy mha deko demam drama melayu dramago dugaan ramadan 2015 durian e-novel estofa glow event event blogger family day faminine wash fathers day filem food food review frozen food funny gathering gojes blogger gopro habibi oil hadi hadi family Harraz Azhraf Harris hijab pins by mommylin holiday Home sweet home homemadecokies homeopathy homeschooling homework husband instant shawl Interior jakel jalan2 dengan anak jerebu kaison malaysia kanser kari kepala ikan kbba kbba9 kecantikkan diri kelab blogger ben Ashaari kelabbloggerbenashaari kes semasa kids friendly house kids friendly play komen kopi pegaga kuantan kuih muih kun anta langkawi lazada legoland lzs madu mak wan MHA malay malaysian mandian herba masker vietnam melaka mh17 mini zoo kl tower miracle collagen dust misipottytrain mommy bebel mommy blogger mommy happy mommylin mommylin at kitchen mommylin holiday mommylin junior food mommylin junior happy mommylin love and care mommylinjalan2019 motherhood Mudah amal sunnah muslim produk natural way nursing in public online business online printing online shopping parenting passion pengalaman bersalin percutian Mommylin pet pin cushion preggy mom program zikra 2015 qurta anta rakuten ramadhan rambut cantik rambut gugur raya 2014 raya 2015 raya 2016 raya2017 restoren review Review review butik review drama review product rezeki rysya skincare SALE sekinchan sekolah 2017 ser serunding halia bilis shawl. shopee shopping online shopping raya short vacation si kecik ::. side income simple skin2love by mommylin suppliment surya cuka epal susu dugro susu ibu susun atur thomxschool throwback tip typical mommy tyzara shampoo ubat traditional ucsi group unboxing Vacation viral vitamin kuku wahm Web review wifeadie yhadifamily . allene family zalora zoo zucca