kbba

Latest Posts

.:: Alhamdulillah ::. l 110613 l

By 10:05 AM ,

 Alhamdulillah... tak tahu macam mana lagi nak ucapkan kesyukuran yang teramat sangat sekarang ni.... =D
Kalau boleh, lin tak nak terlalu gembira dan excited. Tapi... perasaan ni da tak tertahan nak luahkan kat blog kesayangan lin... 

Lately ni, Lin ngn hubby selalu rase tak sehat, Hubby asyik sakit2 badan, selsema, kadang2 malam dia demam. Lin plak asyik sakit2 badan, lemah, sakit perut... macam2 lg la... Otak ni asyik fikir yang bukan2 jer..." mengandung ker??? ishhh... perasan jer "... tu jer la yang berlegar kat otak lin...

Disebabkan rase ingin tahu tu tinggi, lin pun google.... jumpa 1 portal ni... alamhamil.com ... Lin search tanda2 awal kehamilan.... jumpa la 10 tanda awal hamil... bace penuh kusyuk... dalam hati kate... macam ape yang lin rase jer sekarang ni... Tapi... lin senyap jer lagi... tak nak bg th hubby... takut dia terexcited plak...

Semalam, lin google pasal pregnancy test... =D (ade jer yg lin pk) search pasal how soon pregnancy test can detect. And google say 10-15day after together. Wah... that mean lin da boleh test... 
Should i??? why not right??? if lin g test... atleast lin dapat tahu samada btul atau mmg lin tak sehat... 

Balik keje Lin singgah Watson berdekatan office... beli 1. Tapi, lin tak bagi tahu hubby... takut dia xsetuju... 

Sampai umah, trus buat test. And the result is......................................................... positive!
wah... i cant believe... but still not sure about this... 

tak tahu la... accurate or not... just wish for the miracle thing come....

Lin bg tahu hubby... and he really happy. But... we r not too happy selagi tak check doctor. We decide nak jumpa doctor after back from honeymoon. Tapi semalam... asyik fikir jer... btul ker?? tak ker??? 
so cakap ngn hubby... can we make it early dear... sayang tak sabar nak tahu result yang btul.... 
So, just wait... the actual result, and I will update back my blog.... yeah...yeah....






with love ♥ 
.:: allene ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers