kbba

Latest Posts

.:: 1st time saw my baby in my tummy ::.

By 11:53 AM


Hi, Salam Jumaat....

Dah 2 minggu berlalu... tp baru sekarang Lin nk upload and bercerita pasal pengalaman 1st time jumpa baby dalam perut ni.... ;) 

Beberapa minggu sebelumnya, Lin ade baca 1 artikal mengenai alahan mengandung yang perlu di ambil serius...
Ada pula 1 ni macam sama dengan apa yang Lin rasa... Subhanallah... takut sangat... hari2 hati ni risau jer...

Untuk hilangkan rasa risau tu, Lin pun g clinic, and bercerita la dengan Doctor Zuraidah... Doctor ni Lin da biasa bercerita semua masalah Lin. Untuk kepastian doctor pun scan la perut Lin.... 

Seeee.... Alhamdulillah... Baby ok... doctor siap cakap dia Sihat sekali... suke nya hati mummy yg da berminggu risau... :) 

Ada perkara menarik yang berlaku hari tu, masa doctor cakap nak tunjuk kan kedudukan baby supaya Lin boleh tengok, baby angkat tangan sebelah... terkapai2... kaki pula bergerak2... 

Ya allah... anak mummy da sempurna rupanya... (3 bulan fizikal baby sudah terbentuk) . Siap lambai say HELLO kt mummy ye... hihihiih.... mase tu, Lin memang tergamam... tak tahu nak cakap apa... Kebetulan, Lin sorang jer yang pergi... Hubby kerja... tak terfikir pula yang boleh nampak baby macam tu sekali.

Selesai jumpa doctor, Lin pun call Hubby... cerita semua sekali... dalam tak sedar, air mata pun mengalir... mungkin betul kata orang, scan boleh mengerat kan kasih sayang anak dalam kandungan dan mummy dia... :) 

Love u my little love... cant wait to see u... really love u...

my little love 11 week
Masa doctor snap gambar, baby tak mahu angkat tangan plak... dia duk diam2 sebab doktor nk ukur size dia ni... 


with love ♥   .:: allene ::.








You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers