kbba

Latest Posts

.:: secret garden - korean movie ::.

By 11:47 AM



 Annyeong Hasayo.... ;) hello...


Wah lame gak xupdate cite pasal korean movie ni kan... :P sebab kemaruk sangat... ari2 tengok cerita korea...  
So, cerita yang ketiga Lin tengak SECRET GARDEN. Bila baca tajuk dia... mesti kita imagine taman yang indah sampai out of mind kn.... ihihi sebenarnye salah... taman dia tak indah sangat pun... hohohoh....
Tapi apa yang indah sangat RUMAH dia... perghh... terbaik la... memang admire la kat architect yang boleh design sampai macam tu sekali... 

Hero dia memula tengok tak ada la hensem sangat... muka kelat... garang... ihihih...
Tapi karekter yang dibawa, romantik dan tegas, membuat kn ramai gadis2 korean jatuh hati kot... ihihih... termasuk la saya mak buyong dari Malaysia ni... ;) 

Heroin pula, tak cun pun.... muka biase2 jer... tp watak dia yang ganas and diminati oleh orang kaya boleh la dikatakan cantik... (jahatnye saya ni ) tapi ni pandangan Lin k... jangan salah FAHAM...











ni muka2 pelakon utama nye... 











ni  pula scene romantik... hohoho.... sweet...nye....









ok.. cukup la gambar dia k...

Synopsis

The drama tells the story of Kim Joo Won (Hyun Bin), an arrogant and eccentric CEO who maintains the image of seeming perfection, and Gil Ra Im (Ha Ji Won), a poor and humble stuntwoman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses. Their accidental meeting, when Joo Won mistakes Ra Im for actress Park Chae Rin, marks the beginning of a tense, bickering relationship, through which Joo Won tries to hide a growing attraction to Ra Im that both confuses and disturbs him. To complicate matters further, a strange sequence of events results in them swapping bodies.




with love ♥
.:: allene ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers