kbba

Latest Posts

.:: your beautiful - korean movie ::.

By 6:10 PM



 Annyeong Haseyo... Hello...

Update kedua untuk korean movie hari ni....
YOUR BEUTIFUL... Basically cerita ni tak berapa menarik untuk di tonton pada mulanya.... Tapi, Lin nak gak tengok kesudahan cerita ni...

Cerita dia memang kelakar habis... si heroin yang menyamar menjadi kembarnya tetapi seorang lelaki...
Complicated kan... tapi kelakar sangat...

Hero pula... karekter ala-ala punk... adeh... memang kurang minat la... nampak tak encem pun... tp heroin cute... akan tetapi, bila hero tu smile, punya la cute... adeh.. memang tergoda... tapi watak yang dibawa memang kurang senyum so, klu nak jatuh hati tu, kena la tengok keseluruhan cerita...























with love ♥
.:: allene ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers