kbba

Latest Posts

.:: Beralih Trimester, tiada lagi alahan ::.

By 2:18 PM


Sedar tak sedar rupa nya Lin da beralih trimester... ingat kan still 1st trimester, rupanya da masuk 2nd trimester.. alhamdulillah... 

Patut la sejak masuk keje lepas beraya ari tu, jarang jer rase mengantuk... tak macam dulu. Asal pkul 11am jer, da mula sakit kepala nak tidur. ;) 

Sekarang ni, da tak ada "mabuk" sangat. Pagi pun tak muntah teruk macam dulu. 
Agaknya la kan, sebab tu demam, beralih trimester hihihi (mcm bby yg beralih bulan). just kidding. 

Lin ada tengok video, kat video tu, ada mention 18 week, mummy boleh rasa tendangan baby. Tak tahu la betul ke tak. Sebab kalau ikutkan, baby baru 5.5 inch. jer. Kita tunggu dan rasa la ye. 



Pregnancy 18 Weeks 18 Weeks Pregnant
ni la keadaan bby mase 18 week. comel jer dia. 


Tapi sekarang ni, Lin da dapat sakit baru. Sakit pinggang
Tak tahu la sebab apa. Sebab berat badan semakin berat atau pun perut yang membesar yang menyebabkan sakit pinggang tu. 


Nasib la da ada laki. So, ada la tukang urut. Tak la merana sangat.
Kerja as Interior Designer ni pula banyak duduk. Especially masa buat ACAD. 
Sabar jer la. Yang penting Mummy tak kisah, janji baby sihat ;) 



with love
 .:: allene ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers