.:: hear your heart beat make me smile ::. -Coretan buat si kecilku!



Dugaan demi dugaan semalam... balik kerja mummy kene hujan ngn ddy.... basah lencun... huhuh
bukan tak biasa basah, cuma takut, sebab masa hujan jalan licin, angin pun kuat. Bahaya sangat. 
Tapi alhamdulillah semuanya selamat.

Sampai rumah, mmy mandi2 siap pergi check up. Ingat kan pergi petang, tak ramai orang. Rupanya sama jer dengan pergi waktu pagi. Lepas amik no. (5149) mmy tunggu dalam setangah jam, then, bermula la process check up. 

1. ambil sample air kencing
2. ambil sample darah
3. timbang berat
4. check tekanan darah
5. check perut.

Masa check perut, mmy tak tahu pula yang check up kali ni, nurse nak check jantung bby. Bila nurse letak jer alat scan tu, lama mmy tunggu, mana jantung bby ni. Akhirnya... mmy dengar! wow amazing dear. Sangat laju macam berlari. Tersenyum sendiri. Nurse kata perut mmy nipis, co boleh dengar clear... suka sangat!

ni la alat yang nurse guna tuk dengar heart beat...

Bila mmy cerita dengan ddy, ddy tanya berlari ke kat dalam tu?? hihi nurse pun kata jantung bby 140 speed dia. 

Anyway it really amazing experience

with love  
.:: allene ::.

Post a Comment

0 Comments