kbba

Latest Posts

.:: daddy 27th birthday celebration ::.

By 4:28 PM

Assalammualaikum... w.b.t

Yeah... all my planning menjadi alhamdulillah.. walaupun tak perfect, at least mummy  da try wat something to fill into our memories... ;) 

Walaupun di hujung bulan, tapi mummy still nak celebrate besday hubby. 

Petang lepas habis office hour, mummy singgah Giant taman connought. Shopping barang nak masak malam for daddy

Menu tetap sama seperti dirancang! Cabonara & Fettucine . Cume hubby ada cakap dia nak ketam, tapi nak ketam yang belum siang tu. So, balik mummyla kene siang. 
Jenuh la google cari cara2 nak siang ketam.
Jumpa tu memang jumpa, tapi takut jer salah siang kalau follow.

Ingat kan nak beli isi ketam yang ada kat Giant tu, tapi daddy kate tak sedap. Adusss...
conclusionnya tak payah la... kita makan hotdog jer la ye.. ;) 
Lagi sedap. Baby dalam perut pun makan banyak!

Sampai jer rumah, apa lagi.. kelam kabut masak. Kalau boleh, pas magrib nak makan terus...
Dah la lambat sampai rumah. Hari hujan apa lagi jem la...

Lepas jer solat, kami makan malam bersama... Amboi, daddy makan banyak tau. Mummy baru nak makn, tapi daddy da tambah 2-3x...
ish berselera batul. ;) 

Pas habis dinner, kami lepak2 tengok TV. Hari hujan... boleh ke terlaksana 1 lagi programme mummy??? 
Alhamdulillah, hujan tak la lebat sangat. Mummy ajak gak daddy pergi. Jem tak teruk tapi 1st time kami naik kt Ampang look out point waktu malam. 
Seram gak. Rasa dalam hati tu, nak ajak daddy patah balik jer. 
Tapi masa otw naik, mummy nampak restaurant tu dr jauh.. cantik, mcm genting pula.

Yeah.. kita da sampai... tapi parking dah kena bayar. Tak pa la! Redah je. Ala.. parking RM2 jer per entry. 
Tapi pelik, kenapa ramai orang parking kt bawah? tak kesah la... mummy nak suh daddy parking kt atas juga. Kami pun drive naik atas. Sampai sana alhamdulillah... ada pun parking. 

Owh.. rupa2 nya, parking di atas kena RM5... owh... arrgghhh tak kesah la. Janji planning mummy menjadi. 
Kami pilih restaurant yang paling atas. Rasanya tu, restaurant baru... sebab dulu mummy dengan daddy datang sini, tak ada pape pun. Cuma menara tinjau tu jer. 

Memula nak lepak2 jer. Almaklum la, perut da kenyang. Tapi mummy ni gatal2 tekak nak minum air kelapa... pastu order fun fries... urrrmmm yummy memang sodap la... 








Mummy dengan daddy pun menikmati permandangan malam dan bunga api yang indah. (almaklum la... malam raya depavali) 

Hope, malam tu daddy happy... ;) 





with love  
.:: allene ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers