kbba

Latest Posts

.:: new house... new heaven... ::.

By 2:00 PM




Penatnya badan ni bila pindah rumah. Tu la, orang lain ada rumah sendiri, kita pun nak ada rumah sendiri gak... ;)


8 oct.2011 (sabtu) Lin dengan hubby berpindah dari Puchong ke Cheras Permata.
Alhamdulillah... semuanya selamat. Selepas angkat barang, ada wat makan2. Yang datang cuma saudara terdekat dan kawan2 yang berhampiran.


To all yang tolong kami, TERIMA KASIH banyak2 ye... 
Terima kasih kat En.Khairul Nizam (sr.ID) kt office ni, sebab offer diri swap saturday duty. (lupa, kena keje 081011 hari tu) 


So now da ada rumah besar, lari la puas2. (ayat mama). 
Barang2 still dalam progress lagi tuk kemas. Tapi yang penting dapur dah kemas. 
Bukan apa, senang nak masak. Lagi pun takut ada bahan basah yang tak nampak nanti. 


Sabtu ni, insyaallah... tunggu set katil kahwin ( baru nak beli >_< ) sampai.
Dulu tak beli sebab tahu nak pindah rumah. Kalau asyik bukak and pasang, nanti rosak pula. 


Pray all the best for us. Baru nak mula hidup sendiri. 
Harap2 kami dapat merempuh segala dugaan yang mendatang. 


Lin nak share gambar appartment yang kami tinggal. Thanks to I properties. ;) 
Yang bestnya, apartment ni ada 1 blok jer. So parking pun tak full. Pemandangan bukit yang indah. Still dapat tengok pokok2 hijau. Tenang jer... ;) 


ni view dari jalan besar

ni view dari entrance appartment


with love  
.:: allene ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers