kbba

Latest Posts

.:: weekend with mama,ayah and iman ::.

By 12:31 PM

Salam.... 

Hari Sabtu dan Ahad baru baru ni, Lin dengan hubby balik ke Puchong
Ye la , duduk rumah jer tak ada apa nak buat. Perabot pun tak sampai lagi. Nak kemas barang still tak boleh. Jadi, jalan2 jer la ye. 

Balik puchong tak rasa macam selalu Lin balik. Kali ni, layanan yang di berikan macam tetamu la.. ;) 
Nak makan, di hidangkan. Nak air pun di hidangkan... ;) 

Hari Ahad pula, adik2 sibuk nak pergi berjoging. (nak kurus konon)
Lin dengan hubby tak prepare pape pun. Seluar takde, kasut pun tak ada. 
Bukan nak berjoging. Tapi da g taman, kenalah dress up mcm ke taman. Takkan nak dress up shopping kot. 

Bawak Iman g jalan2 memang best. Da besar da budak tu. Da pandai wat muka. Kalau tak suka, masam jer muka dia. Tapi, kalau dapat apa yang dia nak. Amboi... gembira sesangat. 


tengok muka iman bila kene duk dalam basikal dia.. masam.... 
sakit jer ati iman tgk orang lain leh menari.. dia tak boleh.


iman wat bising! tekan sume butang kt basikal.

kalau iman terlepas dr basikal. Takut dia lari ke tasik... ohhh nehi!

tengok abg long jalan kt batu.

iman majuk lagi.



ayah menari


Iman da bebas

Baru nak senyum!

Tolong....

Jom main buaian...




with love ♥ 
.:: allene ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers