kbba

Latest Posts

.:: 3rd trimester is coming now ::.

By 10:16 PM ,

Assalamualaikum...

Alhamdulillah... masa berlalu terlalu pantas.. sekarang ni, da genap 28 minggu mengandungkan si kecil ni. Perut da besar pun. And mummy si kecil ni pun makin besar. ;)

Tak kesah la, janji sihat. Tapi kan, kena diet gak. Sebab sekarang ni, baru 7bulan,
Lin da rasa susah nak berjalan, berat jer badan.
Kalau solat tu, kadang2 senak kat perut. (^_^)

Tapi, ni semuanya pengalaman pertama sebagai seorang bakal mummy.
Sekarang ni, asyik dok fikir, cmni rupanya masa mama mengandungkan Lin dulu.
Aisshhhh... tetiba rindu kat mama... mama i love u a lot... muah... 

Sekarang ni, baby dalam perut semakin active. Bila Lin teman hubby tengok bola, dia kat dalam perut ni pun dok semangat menendang gak. U r cute bby. 

p/s: boring malam ni, hubby balik lambat. :( 


with love  
.:: allene ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers