.:: iman! besday boy... ::.


Salam...

Alhamdulillah... Iman da genap setahun (18/10/2011)
Ape lagi, sibuk la parent Lin nak celebrate besday Iman.

Tapi kene pospone masa hari raya qurban. Nak sekalikan dengan majlis doa selamat.
Pastu pula angah pun cuti lame masa raya qurban tu.

Masa besday Iman, lin sponsor cup cake dengan cocktail buah2an.
Kek tak laku sangat la, sebabnya kek besday iman dengan su pun byk lg. Ni kan pula kek Lin yang nampak biase2 jer. huhuhu (sedey)..
Tapi tak buat byk pun, 1 bancuh jer... kan sekarang ni tengah ketagih wat kek... ;) 

gambr tak byk sangat tangkap. Sebabnya, Lin da penat tahap gaban... :(
Malam sebelum kenduri, Linda masuk hospital. Hubby dengan ayah bawak, balik dalam pukul 3 pagi. Dah la sakit pinggang. :(  tunggu hubby balik tidur kat sofa

Nak tidur pun tak lena, tak pernah tidur sendiri lagi sejak kahwin ni, tu yang asyik terkejut2 jer.

Esok paginya pula, angah demam + asma. 1 lagi masalh. Adoi, kekurangan kakitangan lagi.
Semua tugas angah, hubby kene amik la. Kehulu kehilir jer dia. 
Mak buyong ni, pula penat sangat sampai ade rase gelap mata :( 

sehari sebelum majlis, Iman sibuk pilih hadiah.

siap ngn helmet pun ada...
tapi, iman pilih yang ni, cm nak jadi police jer... ;)

kek iman choose by kak long ngn abg long

kek kak su

cup cake saya buat... malu-malu >_<


with love
 .:: allene ::.

Post a Comment

0 Comments