kbba

Latest Posts

.:: impian mummy & daddy semakin hampir ::.

By 1:41 PM ,


Sejak mummy dengan daddy dapat berita gembira hari tu,
mummy dengan daddy syukur sangat, sebab apa yang kami harap kan semakin dapat di kapai.

Walaupun permulaan yang agak menyakitkan hati dan menyusahkan, daddy tak pernah putus asa untuk teruskan juga usahanya

Nanti baby da besar, babby pun kena jadi macam daddy, strong, cool...
tak selalu tunjukkan muka masalah dia kat mummy. 
Tapi mummy sebaliknya. Terukkan. 

Dari dulu lagi mummy ni, memang emotional sikit. Kalau ada masalah, mesti terselah kat muka. 
Yang ni, baby jangan ikut k.

Hari Jumaat hari tu, mummy demam, balik keje terus baring depan TV. (nak rehat dalam bilik tak syok!) 
Daddy text mummy, cakap balik lewat ada keje. Bila mummy bagi tahu, mummy demam, dia suh rehat, balik nanti dia masakkan sup. Tapi bahan tak ada pun kat kitchen tu. 

Pas solat magrib, mummy cont. rest depan TV. Tetiba dapat call dr agent Yoong. Dia nak jumpa esok pagi. Tapi tak pula bagi th apa sebab. 

Bila daddy balik, mummy terjaga. Perut tak rasa lapar. Mummy inform daddy, esok ada appointment dengan Yoong. Daddy cont. buat work, mummy cont. tidur. ;) 

Bangun pagi, demam mummy da reda... (asyik tidur jer..) 
Mummy dengan daddy kemas rumah sikit, lepas tu kami keluar jumpa Yoong. 
Bila jumpa jer, Yoong inform. 
House loan da approve, dengan harga yang kami nak kan. ;) 
ALHAMDULILLAH.... 

Tenang hati bila da dengar semua tu. Sekarang ni, kami tunggu berita dari peguam jer. 
Semoga jalan yang ALLAH buka semakin mudah untuk kita sama2, tuju. 

Lepas juga niat mummy dengan daddy untuk bagi baby tempat tinggal selesa. 
Nanti da besar, dah berjaya jangan sesekali lupakan mummy dengan daddy. Sebab apa yang kami lakukan, semuanya untuk baby dengan adik2 nanti. 



with love
.:: mummy ::.

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. la.. akak.. br perasan akak nye komen... :D
    ala... bli umah apartment jer... kt Cheras permata height....

    tu jer yang mampu kak...

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers