.:: mummy da tahu jantina baby ::.

Assalammualaikum...

Mummy asyik teringat kt baby jer la. suke!
Isnin hari tu, mummy tak sihat MC. 
Balik JB, kaki kejang asyik berjalan jer. Walaupun tak gaji lagi masa tu, tapi mummy tetap nak berjalan2. Malam pula g jumpa pak ngah baby. Da lama tak jumpa.
Rindu pula kat dia.

Isnin pagi, mummy dengan daddy gerak balik ke KL. Tapi pagi tu, kaki mummy susah nak gerak akibat cramp mlm sabtu tu. Hari rabu ni, baru rasa selesa sikit kaki ni. :) 
alhamdulillah.

Kalau ikut kan hati mummy, mi nak scan 3d tuk tengok baby
Tapi klinik tu ramai sangat la orang. :( 
So, kami decide g klinik biasa jer, tapi ada scan baby.

Masa masuk dalam bilik doctor, mummy pun cerita la kaki mummy sakit. 
Bila doctor check, dia bg th yang mummy kurang calcium. so sad. Mummy kene minum susu dengan makan cheese lebih

Masa scan baby pula, kali ni 1st time la daddy tengok baby. 
Senyum jer daddy bila doctor tunjuk.

Docktor kata:
- anak mummy kedudukan dia songsang (25 week)
- doctor ukur size otak,peha,dengan tunjuk jantina bby.

Masa doctor wat ukuran kat baby, baby baik, tidur jer. 
Tapi lepas jer doctor siap ukur, baby terus bergerak2.
Tergelak daddy tengok perangai baby

Sekarang ni, mummy dengan daddy da standby nama. Semoga nama yang kami berikan, boleh buat baby jadi seperti tu.LOVE YOU dear! 





with love
 .:: allene ::.

Post a Comment

0 Comments